no tak tylko że w dużym uproszczeniu :
USA+ Żytnia = cena w Polsce![]()
no tak tylko że w dużym uproszczeniu :
USA+ Żytnia = cena w Polsce![]()
przeczytałem Twoje pozostałe 3 posty na tym forum i też serdecznie żegnam.
jednego możesz być pewien na Twoim szacunku wogóle mi nie zależy
Panowie,
prosze troche spokojniej - po co te kłótnie nikomu nie potrzebne. Forum ma nam dostarczac wiedzy, opinii czasem subiektywnych z ktorymi nie musimy sie zgadzac.
Pozdrawiam.
40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
dzięki Panowie za ostudzenie atmosferynijak nie mam ochoty na kłótnie... ale atak uważam za bezzasadny stąd moja zdecydowana odpowiedź
a ja i tak kupuje niedługo ten "obiektywik" i żadna kłótnia mnie od tego zamiaru nie odwiedzie, życzcie mi powodzenia hihi, pozdrawiam.
www.pbase.com/adobija
Kupiłem go 2 miesiące temu....tylu użytkowników nie może się mylić.Plastyka,ostrość,bokeh i pewność AF...100% zadowolenia.