Strona 15 z 31 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 304

Wątek: 70-200 f/4L jakosc optyczna

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez macgyver9 Zobacz posta
    czy jest możliwość zakupu takiego mocowania? Jaśniejsze wersje przecież mają już fabrycznie.
    Tak, jest nawet w "papierach" od szkiełka pokazane jako dodatkowe akcesorium. Tyle że zdaje się kosztuje tyle, że nawet nikt nie próbuje tym handlować :-D
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Zablokowany

Domyślnie

Co koło 500 o ile pamiętam - dramat. Może ktoś manufakturę w domu otworzy, jest luka na rynku he he.

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Co koło 500 o ile pamiętam - dramat. Może ktoś manufakturę w domu otworzy, jest luka na rynku he he.
    1/4 wartości ? pfff..

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jak mi dacie jedną 70-200 4.0 cobym sobie wymiary pobrał, to mogę wam zrobić. Nawet za darmo pierwsze 5 egzemplarzy żeby wam się koszty zwróciły (5x500zł<560$)

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Jak mi dacie jedną 70-200 4.0 cobym sobie wymiary pobrał, to mogę wam zrobić. Nawet za darmo pierwsze 5 egzemplarzy żeby wam się koszty zwróciły (5x500zł<560$)
    Średnicę to Ci mogę zmierzyć, tylko skąd będziesz wiedział po której stronie zakresu oryginalnej tolerancji na ten wymiar ona się znajduje ?
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Miasto
    Mazowieckie

Domyślnie

uchwyt statywowy można kupić tu http://www.pstryk.com.pl/?rq=browse&...&ok.x=0&ok.y=0

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

a nie uważasz, że uchwyt do szkła za 2400 kosztujący 560 zł to "lekka" przesada ??
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mattnick Zobacz posta
    a nie uważasz, że uchwyt do szkła za 2400 kosztujący 560 zł to "lekka" przesada ??
    Ale ten uchwyt pasuje do kilku szkiel i to sporo drozszych. Gdyby byl dedykowany i pasujacy tylko i wylacznie do jednego szkla (jak np niektore oslony przeciwsloneczne po 150zl do szkiel za 1200zl ) to by byla przesada.

Coś już napisał

Domyślnie

cena faktycznie duża, jak będę miał obiektyw w ręku to zdecyduję czy jest mi potrzebny naprawdę uchwyt, jeśli trzeba będzie to coś sam dorobię i pokażę tutaj.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ale ten uchwyt pasuje do kilku szkiel i to sporo drozszych. Gdyby byl dedykowany i pasujacy tylko i wylacznie do jednego szkla (jak np niektore oslony przeciwsloneczne po 150zl do szkiel za 1200zl ) to by byla przesada.
    no tak, tylko w większości przypadków te szkła mają już uchwyty, dziwne że canon oszczędził na tym najtańszym obiektywie, ale może dlatego on jest najtańszy
    Ostatnio edytowane przez macgyver9 ; 01-10-2007 o 15:17 Powód: Automerged Doublepost

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez macgyver9 Zobacz posta
    (...) dziwne że canon oszczędził na tym najtańszym obiektywie, ale może dlatego on jest najtańszy
    No i to jest chyba jedyna sensowna odpowiedź.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 15 z 31 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów