pewnie tak, ale liczy się zasada, miałem pożyczonego wellanda raz, kurcze, podłączanie tego czytnika było naprawdę upierdliwe jak się szybko kartę chciało zgrać...Zamieszczone przez Vitez
pewnie tak, ale liczy się zasada, miałem pożyczonego wellanda raz, kurcze, podłączanie tego czytnika było naprawdę upierdliwe jak się szybko kartę chciało zgrać...Zamieszczone przez Vitez
20Dset
maj łeb...
No nie, przeciez wlasnie to, ze urzadzenie czyta tylko CF
to jego ogromna zaleta! Zadnych zbednych balastow,
ja uzywam tylko CF, po co mi cos innego???
Po paru dniach uzywania musze powiedziec, ze Nexto jest super.
Obsluga jest wprost genialna, jeden guzik wystarcza do
wszystkiego. Testowalem juz z CF Sandisk, Ridata, Transcend,
zadnych problemow, rowniez Mac widzi Nexto bez niczego...
Mozna wlozyc swoj dysk jaki sie chce, mozna juz tanio znalezc 7200
120GB i wiecej. Ekstra, goraco polecam.
Ew. mogło być gniazdo kart SD. Jak ktoś korzysta z 'jedynek' to pewnie by się przydało. No, ale tak można gadać o każdej karcie...Zamieszczone przez snowboarder
w ogole to beznadzieja, że w Canonie te gniazda jeszcze robią, gorzej je się przez to wkłada...widział ktoś w ogóle CFI na oczy???Zamieszczone przez Zielony
20Dset
maj łeb...
Tzn, że tak czy nie z tymi SD?Zamieszczone przez Tytus
Pozatym, chyba tylko 1DsMkII ma dwa gniazda, co? Ale skoro są dwa to pewnie w nowszych modelach też tak pozostanie. CF I chyba cieńsze były czy grubsze, jakoś tak
![]()
Mysle ze czas by bylo olac juz inne standardy i skupic sie na CF i SD. Juz nawet sony ma CF'yDwie dziury w puszkach to nie taka glupia sprawa. Ja bym chetnie widzial w nastepnym Canonie SD.
...
cieńsze??? no wiesz...Zamieszczone przez Zielony
20Dset
maj łeb...
Słuszna uwaga. Nie wiem po kiego knuta tyle tych rodzajów kartZamieszczone przez KuchateK
![]()
Wiadomo, że CF i SD najpopularniejsze
no to pewnie grubsze :wink:Zamieszczone przez Tytus