Napisz coś jeszcze, to przybędzie procentów pod nickiem.
Już mam się bać? Nie masz nic ciekawszego do powiedzenia?
Od razu przywalic bana czy juz ochloniesz i przestaniesz na nas wyzywac swoje frustracje?Zamieszczone przez Przemo(c)
Można wiedzieć jakie punkty <baczność> regulaminu <spocznij> Przemo(c) naruszył, że zasłużył na warna?
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Ja "wyżywam frustracje"? No chłopie, chyba coś Ci się pomyliło... Spójrz na rosnące procenty pod moim nickiem i sam sobie odpowiedz, kto tu "wyżywa frustracje", a pouczanie i grożenie palcem zostaw dla dzieci w przedszkolu.
Aaa.... i jeszcze jedno: Ostrzegam, że niedługo zniżysz się do mojego poziomu.![]()
No to sie wyzylem do konca i znizylem do kolegi poziomu, i "nagrodzilem" kolege Przemo(c) za naduzywanie Pkt 1 Regulaminu.Zamieszczone przez Przemo(c)
Tydzien na ochloniecie za :
- bluzgi
- pyskowki
- lekcewazenie prosb,ostrzezen i prob uspokojenia ze strony dwoch moderatorow
Acha. OK. No cóż, w sumie trudno się dziwić zdenerwowaniu. Ale pod względem tzw. "pyskówek" to proponuję wszystkim więcej dystansu, również wobec siebie. Nie róbmy tu PiS-u.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Przemo(c) albo olej forum, albo się 'zachowuj' bo niczego nie wskórasz o czym się już sporo osób przekonało.
Nie żebym nie był po Twojej stronie - bo nie jestem po żadnej; tymbardziej że też ostrzegałem :-D
A tak w ogóle to **** mi do tego![]()
Pozdro!
PS. A może by tak battle na bany? Kto więcej w danym tygodniu![]()
![]()