Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Nieuczciwy fotograf - co robić?

Zbanowany
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony
    Przemo(c) albo olej forum, albo się 'zachowuj' bo niczego nie wskórasz o czym się już sporo osób przekonało.
    Nie żebym nie był po Twojej stronie - bo nie jestem po żadnej; tymbardziej że też ostrzegałem :-D

A tak w ogóle to **** mi do tego
    Pozdro!

PS. A może by tak battle na bany? Kto więcej w danym tygodniu
    Hehe - i juz człowiekowi lżej na duchu....:-D
    Wiesz co Ci powiem, Vitez? Sam sobie daj bana, bo naruszyłeś punkt pierwszy regulaminu, a mianowicie jego początek. Pozwól, że zacytuję:

1. Nie tolerowane jest CHAMSTWO wobec innych forumowiczów(...)

A kwitowanie dyskusji banem to jest nie tylko chamstwo, ale zwykła dziecinada.
    W nawiązaniu do mojego pierwszego posta z tej dyskusji powiem, że miałem prawo być wzburzony i pisać tak, jak mi dyktuje chwila. A moderator jest chyba od czegoś więcej niż dawanie warnów i banów. Poprawiłeś te swoje literki i ok. Po co mi jeszcze wytykasz brak kultury? Przecież każdy widzi, że jej nie mam....

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Jeszcze jeden klon i pójdzie ban na IP.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

Ech... IP to on ma każden innen w tysiącach kawiarenek internetowych na tym świecie... od niego już nie uciekniecie.... wiem wiem... rym cym cym
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

[Taki OT]
    A właściwie to dlaczego niby Vitez jest uprzywilejowany i może pisać bez diakrytyków i nie jest to uznawane za nadużycie i błędy?
    Bo ja nawet jak jestem pod windowsem i mam tą p******ą ,,nowoczesną'' klawiaturę (ostatnią klasyczną 101 mam w pracy) gdzie zamiast prawego alta jest jakiś klawisz ze znaczkiem win i nie da się go zamapować, to staram się, skupiam, piszę wolniej, ale trafiam w te pliterki (chociaż nadal zamiast ł częściej się wylogowywowywuję)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez minek
    [Taki OT]
    A właściwie to dlaczego niby Vitez jest uprzywilejowany i może pisać bez diakrytyków i nie jest to uznawane za nadużycie i błędy?

Tak gwoli scislosci to kazdy moze pisac bez polskich znakow a nie tylko ja.
    Punkt 6 Regulaminu wyraznie mowi:

"Ortografia - każdy piszący na forum powinien dokładnie sprawdzić pisownie przed wysłaniem posta. JEDNAK nie tolerowane będzie zwracanie uwagi na ortografie innych forumowiczow (od tego są prywatne wiadomości). Należy unikać niechlujnego pisania wiadomości. Jeżeli szanujesz czas i wiedzę innych użytkowników Forum i chcesz od nich otrzymać odpowiedź, zadbaj o schludny i poprawny ortograficznie wygląd swojej wiadomości. Dopuszczamy pisanie bez polskich liter."

Cytat Zamieszczone przez Zbanowany
    A moderator jest chyba od czegoś więcej niż dawanie warnów i banów.
    Moderator jest od moderowania - najpierw uzywa slow i probuje odwolac sie do rozumu, dopiero gdy to nie skutkuje to uzywa innych, dorazniejszych narzedzi. Dokladnie taka kolejnosc w tym watku nastapila.

Początki nałogu
    Miasto
    Anaberg

Domyślnie

No Vitez, teraz to trochę walisz z góry. Przecież jakiś czas temu miałeś w podpisie jakiś slogan o poprawności, czy coś takiego.
    Jak jesteś moderatorem to pisz z polskimi znakami! Przykład idzie z tak zwanej góry.

30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580

gag
    Guest

Domyślnie Wypowiedzi kolegi nie naruszają regulaminu forum

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Jeszcze jeden klon i pójdzie ban na IP.
    Zostałem poproszony o asystę, więc zarejestrowałem się na Waszym forum i poniżej przesyłam posta od kolegi. Przed wysyłką uwaznie przeczytałem wszystkie tutejsze regulaminy. Uważam, że umieszczony poniżej email nie narusza żadnego punktu tubylczego regulaminu.

Przemo ma wielu kolegów w sieci, istnieją również serwery proxy, ban po IP to strachy na Lachy, szanowni Panowie moderatorzy.

Pokornie proszę Panów moderatorów o ludzkie podejście i dialog.
    Rozwiązania siłowe nie gwarantują pokoju na forum.

Pozdrawiam

Gabriel Grzesik

==================================================

Jestem ponownie!!! A kuku! Peek a boo!!!

Pozwól, że coś Ci znów zacytuję, panie Vitez.

1. Administrator oraz moderatorzy mają prawo ostrzegać w przypadku naruszenia ww. zasad lub netykiety oraz zablokować możliwość wypowiadania się na forum (czasowo lub stale) w przypadku poważnych/powtarzających się przypadków łamania regulaminu przez użytkownika. Administrator ma prawo usunąć konto użytkownika w przypadku rażącego naruszenia regulaminu.

Powiedz mi teraz, Szanowny Panie Moderatorze, w którym miejscu złamałem regulamin POWAŻNIE, lub w POWTARZAJĄCYM SIĘ PRZYPADKU? Czy dwa przekleństwa rzucone w przypływie emocji były według Ciebie POWAŻNYM lub POWTARZAJĄCYM SIĘ PRZYPADKIEM złamania regulaminu? A może ktoś poczuł się tym urażony? Proszę bardzo - jeżeli ktoś poczuł się dotknięty niech to napisze. Wystarczy mi jeden post obrażonej osoby i publicznie wszystkich przeproszę, jak również przyznam się do popełnionego błędu, oraz z pokorą będę znosił swoją karę polegającą na tygodniowym odcięciu od forum z workiem z włosiennicy nałożonym na głowę. Oczywiście nie dotyczy to Szanownego Gremium Moderatorów. Coś widzę, że ta dyskusja Cię przerosła i jedynym wyjściem awaryjnym był ban. Bo śmiałem zaprotestować
    odnośnie zwróconej mi uwagi. Jak ja w ogóle tak mogłem? To przecież niewybaczalne! Ale wiesz co?
    Mam to w dupie (tak, tak - zastąp ten brzydki wyraz gwiadkami, żeby nie obraził poczucia estetyki innych interlokutorów). I mam w dupie to, co mi teraz odpowiesz. Ja w ogóle jestem niepokorny i na zakończenie powiem tylko, że jeżeli nie umiesz podnieść rzuconej Ci rękawicy i w rzeczowy, rozsądny sposób prowadzić dyskusji, która w końcu rozgrywa się w Hydeparku i takową dyskusję kwitować banem w imię sztywno pojmowanego regulaminu, dodatkowo prowadzić ją już po moim zbanowaniu nie dając mi możliwości riposty to.... po prostu no comments.

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

życie...
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gag
    Zostałem poproszony o asystę, więc zarejestrowałem się na Waszym forum i poniżej przesyłam posta od kolegi. Przed wysyłką uwaznie przeczytałem wszystkie tutejsze regulaminy. Uważam, że umieszczony poniżej email nie narusza żadnego punktu tubylczego regulaminu.

Owszem, narusza:

"Zastrzeżenia do działań moderatorów należy zgłaszać poprzez prywatną wiadomość do administratora. ".

Ban jest na 7 dni - na ochloniecie i zycze cierpliwosci. Proby wlazenia z proxy itp zaowocuja permbanem.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów