Smiech na sali... ale to nie pierwszy raz nas tak zaskakuja (i pewnie nie ostatni).![]()
Wygra Polska
Będzie remis
Wygra Ekwador
Smiech na sali... ale to nie pierwszy raz nas tak zaskakuja (i pewnie nie ostatni).![]()
To może być jeszcze gorzej? Wydaje mi się, że już osiągneliśmy dno.Zamieszczone przez Pikczer
Dno to dopiero zobaczymy w meczu z Niemcami jak dostaniemy jakieś 7:0 albo i lepiej.:-DZamieszczone przez aptur
Gdyby nie poprzeczka lub słupek, wszedłby mi wynik, przykre to.Zamieszczone przez A610
Po dzisiejszym 63 Rally of Poland widzę, że z ekspozycją idzie mi podobnie jak z typowaniem wyników.
Pozdrawiam.
Zebysmy chociaz jednego uznanego gola strzelili![]()
Canon 50D|Tamron AF 17-50mm 1:2.8|EFS 17-85mm 1:4-5,6 IS|Canon EF 85mm 1:1,8|Canon A-1|Vivitar 28-210mm 1:3,5-5,6 Macro 1:4x
Mogloby byc o wiele gorzej. Polska mogla trafic w grupie na
Trinidad i Tobago i dopiero dostalaby lupnia. Zupelnie serio.
Od dzis poza USA moja ulubiona druzyna to Trinidad i Tobago!
Strata finansowa? U mnie w pracy jeden gosc postawil 1000zl na wygrana PolakowZamieszczone przez Toffic
.
Gdybym mial luzne tyle kasy to bym postawil na Ekwador i sie oblowil (wiecej dawali za wygrana Ekwadoru bo Polacy byli faworytami) - nie dlatego ze jestem pesymista ale realista.
Ty sie kurde nie narazaj tak oficjalnie:wink:Zamieszczone przez Vitez
![]()
5D + L
dzisiaj padł fajny text w tv. Mecz był w Gelsenkichen więc taki btył też mecz bc
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Ja jestem realistą, dlatego postawiłem 10 zł :-D i to tylko dla komfortu kibicowaniaZamieszczone przez Vitez
![]()