Faktycznie, pewnie trafna prognoza :-DZamieszczone przez Nemeo
Ciekawe czemu Puszczak dziś nie zagrał i... ciekawe o ile wzrosła sprzedaż alkoholu w Żabkach w ostatniej godzinie![]()
Wygra Polska
Będzie remis
Wygra Ekwador
Faktycznie, pewnie trafna prognoza :-DZamieszczone przez Nemeo
Ciekawe czemu Puszczak dziś nie zagrał i... ciekawe o ile wzrosła sprzedaż alkoholu w Żabkach w ostatniej godzinie![]()
A "JA-NAS" po prostu od początku widziałem za burtą mundialu i niestety chyba się nie myliłemZamieszczone przez Nemeo
![]()
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
no. to PZPN oszczędzi milion baksów.
a.
cood [czyt. kud]
http://endofchaos.com - zrobiłem kilka galerii foto.
przyszła też pora na moją własną www.adamstepien.com
moja galeria na CanonBoard http://canon-board.info/showthread.php?t=10641
Nie no Niemcy graja inna pilke - mniej biegaja mniej finezji - wiec moze cosik sie uda - jakis remis.Poza tym nie edziemy startowac w roli faworyta jak tu bo przeciez w barcelonie wygralismy 3:0.Ale coz druzyna wygrywajaca z Brazylia i Argentyna nie moze przegrac z PolskaZamieszczone przez lukep
![]()
5D + L
Jelonka tak pozno puscil - ziomala z Płocka noi same słupki jak to w przysłowiu "kazdy .... strzela w slupek"Zamieszczone przez apart
![]()
5D + L
Chyba zrobię drugą ankietę pt.:
Ile dostaniemy w d..ę z Niemcami ?
5:0
6:0
7:0
8:0
9:0
inny wynik dwucyfrowy do zera
A ja mam plana na mecz z Niemcami
( sorki jeśli już było )
Daj spokój chcesz ich zabić ? To gospodarze daj im jakieś szanseZamieszczone przez Moris
![]()
![]()
![]()
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Ten plan z Rasiakiem może się udać , gdy Niemcy zobaczą zagrania Rasiaka, to na pewnoo popękają ze śmiechu , a wtedy droga do niemieckiej bramki stoi już otworem.Zamieszczone przez kami74
![]()
ale Rasiak nie trafi, nie?![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |