Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Canon G5 - trzy pytania o lampę błyskową ...

Pit_
    Guest

Domyślnie

Niumnul - tak ja mówisz, tylko że A80 nie ma w menu pozycji Slow Synchro - włacz/wyłącz,
    aparat można "zmusić" używać Av,
    to tak jak nie ma w menu sprzętowego odszumiania, włącza sie automatycznie pezy czasach powyżej 1,3 s

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NimnuL
    OK, dzieki .. ale chyba juz mniej wiecej wiem co i jak ;-)

a w menu aparatu nie znalazlem opcji slow synchro . . . poszukam jeszcze w instrukcji.

[ Dodano: 05-11-2004 ]
    Vitez, o to chodzilo ... dzieki sliczne. Pozdrawiam

Zawsze kazdemu radze - tuz po zakupie aparatu przeczytac instrukcje od deski do deski co najmniej dwa razy, z czego przynajmniej raz z aparatem w lapce (testujac ustawienia ktorych nie znamy)... i dopiero potem zadawac pytania .

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Vitez, instrukcje wałkowałem ... notatki mam z niej porobione, ale po prostu całkowicie zapomniałem o tej opcji . . .
    1: Canon G5 + Speedlite 420EX, tuleja 52mm; UV Marumi MC-WPC 52mm; CF Kingston 512MB+32MB; torba; Velbon DX888; baterry pack
    2: Praktica LB, CarlZeiss 35/2.8; Pentacon 50/1.8; Pentacon 200/4; pierścienie makro; osłona przeciwsłoneczna

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NimnuL
    Vitez, instrukcje wałkowałem ... notatki mam z niej porobione, ale po prostu całkowicie zapomniałem o tej opcji . . .
    To jakbys tak czytal ksiazki i robil notatki na studiach jak z tej instrukcji to szybko bys wylecial . Lampa blyskowa to dosc wazny rozdzial.

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Vitez, hehe studia niedawno ukonczylem ;-) wiec udalo sie ... a instrukcje czytalem ze 3 miesiace temu ...

niemniej jednak dzieki.
    1: Canon G5 + Speedlite 420EX, tuleja 52mm; UV Marumi MC-WPC 52mm; CF Kingston 512MB+32MB; torba; Velbon DX888; baterry pack
    2: Praktica LB, CarlZeiss 35/2.8; Pentacon 50/1.8; Pentacon 200/4; pierścienie makro; osłona przeciwsłoneczna

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów