Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Karty pqi

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Mi dane-elec robiła "Data Corrupted" aż wkońcu padła. Później kupiłem PNY które też robi mi "data corrupted". Aż wkońcu kupiłem Preteca i jest ok. Mam też Sandiska i jest OK. Takze jak narazie tanie mnie zraziły
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snow Zobacz posta
    Mi dane-elec robiła "Data Corrupted" aż wkońcu padła. Później kupiłem PNY które też robi mi "data corrupted". Aż wkońcu kupiłem Preteca i jest ok. Mam też Sandiska i jest OK. Takze jak narazie tanie mnie zraziły
    No teraz z tego co widze to Pretec jest tanszy ok Kingstona Elite Pro 50x
    5D + L

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

bo Kingston ma zawyzona cene, tytulem popularnosci marki wsrod informatykow. ktorzy to sa jedna z glownych grup nabywczych drozszych DSLR (a tym samym i szybszych/drozszych kart).

jakosciowo Kingston Elite Pro to niezle karty, ale cena vs. jakosc jest taka sobie. co prawda troche osob narzeka na ich kompatybilnosc z Canonami, ale tez u wielu dzialaja bez najmniejszych problemow.
    www albo tez flickr

niedziki
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich

Kiedy szukałem pendriva - w Bicie (dobry krakowski sklep komputerowy) - odradzali kingstona i radzili właśnie pqi...

Na kingstona nigdy nie narzekałem - używam i ramu, kart CF x50 + i elite. Moim zdaniem szkoda kasy na markę - pqi ma wieczystą gwarancję więc to o czymś musi świadczyć. Chyba się skuszę

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów