Mi dane-elec robiła "Data Corrupted"aż wkońcu padła. Później kupiłem PNY które też robi mi "data corrupted". Aż wkońcu kupiłem Preteca i jest ok. Mam też Sandiska i jest OK. Takze jak narazie tanie mnie zraziły
![]()
Mi dane-elec robiła "Data Corrupted"aż wkońcu padła. Później kupiłem PNY które też robi mi "data corrupted". Aż wkońcu kupiłem Preteca i jest ok. Mam też Sandiska i jest OK. Takze jak narazie tanie mnie zraziły
![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
bo Kingston ma zawyzona cene, tytulem popularnosci marki wsrod informatykow. ktorzy to sa jedna z glownych grup nabywczych drozszych DSLR (a tym samym i szybszych/drozszych kart).
jakosciowo Kingston Elite Pro to niezle karty, ale cena vs. jakosc jest taka sobie. co prawda troche osob narzeka na ich kompatybilnosc z Canonami, ale tez u wielu dzialaja bez najmniejszych problemow.
Witam wszystkich
Kiedy szukałem pendriva - w Bicie (dobry krakowski sklep komputerowy) - odradzali kingstona i radzili właśnie pqi...
Na kingstona nigdy nie narzekałem - używam i ramu, kart CF x50 + i elite. Moim zdaniem szkoda kasy na markę - pqi ma wieczystą gwarancję więc to o czymś musi świadczyć. Chyba się skuszę