ja z Krzysiem staramy sie dostac do Opavy. Tyle ze ja za rok bo nie mam teczki gotowej. A Krzysiek w tym roku probuje... ale nie powiem dzieki komu w tym roku... co nie Krzysiuhehe masz u mnie duuuuuzy dług
![]()
ja z Krzysiem staramy sie dostac do Opavy. Tyle ze ja za rok bo nie mam teczki gotowej. A Krzysiek w tym roku probuje... ale nie powiem dzieki komu w tym roku... co nie Krzysiuhehe masz u mnie duuuuuzy dług
![]()
przy dobrych wiatrach, kopercie dla psorów i daniu pokaźnej sumy na tace w kosciele moze nas będą chcieli jako podających obiektywy![]()
Adamek, my to jeszcze ciensze bolki jestesmyale coz nam szkodzi sprobowac, jak nie w tym roku to za rok, jak nie za rok to za 10 lat, kiedys beda musieli nas zechciec
Bonk ! Tesknilismy
dzieki, moze nastepnym razem bardziej przemysle kadry, bede juz wiedzial jak sie zabrac do pracy z wieksza ekipa, niestety nie nad wszystkim da sie zapanowac kiedy w kolko musisz sluchac narzekan skacowanego wilkaz miejsca musze wszystkim podziekowac, bo samemu to bym w zyciu tego nie zrobil. Tylko dzieki temu ze chlopacy i Kapturek poswiecili swoj czas dalismy rade
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Heh, Opava? Ja to się chyba w te strony (geograficznie) wracał póki co nie będę :rolleyes:
Mam kumpla który skończył Opavę --> Gibson
Powodzenia Krzysio! Murzin - Tobie też!
BTW, piykny friz żeś se trzasnył
Jo tyż się opindolył ostatnio na 19mm 8)
Kari o mało mie nie zatłokła
PS. Nie orientujesz się thorin czy tam w Opavie są też kierunki operatorskie??
Czy tylko foto?
PS2. Pozdrów Fige!![]()
niestety Marcinie, tam ino foto.
Ale za to sam sie mozesz wybierac czy wolisz wiecej zajec z reportazu, z grafiki czy z aktu
A Twojego kolegi chyba znom, te pora zdjec takich surrealistycznych juzzech kajs widziol, ino nie pamietom kaj
dzieki, oby wom puchly i sinioly kciuki za nosz sukces![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
A jakie koszty thorin??
jedynie opłaca sie pobyt w ich akademiku. A tak to free![]()
Kurde, czeskie holky - pozazdrościć![]()