postaram sie w najblizszym czasie backstage wrzucic![]()
postaram sie w najblizszym czasie backstage wrzucic![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Tych butelek było pewnie więcej tylko pochowali...![]()
system EOS
nie, byla tylko jednana dowod wrzucam bekstejdż
( Zdjecia dzieki uprzejmosci Venia
)
zaczelo sie calkiem niewinnie, poszlismy z panem lesniczym porobic czerwonemu kapturkowi pare portretow w lesie...
...wtem dostajemy telefon: "uwaga chlopcy, w lesie grasuje jakis wilk !"
...jak sie okazalo na wilka dlugo nie trzeba bylo czekac, musial byc strasznie wyglodzony bo bez skradania sie zaatakowal kapturka!
...nie pozwolilim jednak by nam taka pokraka sesje psula! Uwiazalim poczware!
...wilk prosil "uwolnijcie mnie dobrzy ludzie, kac mnie meczy dajcie lyka wina a nic wam nie zrobie!" coz wiec bylo zrobic ?
... umyslelim, ugadalim i dalim poczwarze z panem lesniczym wina.
... a potem wszyscy stanelim do grupowego zdjecia
dozobaczenia na nastepnej sesji wilku!
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
Krzysiek i resztapikne dosłownie
Zazdroszcze inwencji twórczej...
Weźcie mnie kiedyś ze sobądobra??
30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach
SUPER :-D pomyslowość wymiata![]()
dzieki chlopaki za slowa pochwaly, ale chetnie poslucham rowniez krytyki, co wam sie nie podoba i dlaczego, musze te 5-6 zdjec niedlugo przedstawic jako prace na studia i chcialbym zeby wszystko bylo dopiete na ostatni guzik, a mam w tej chwili jeszcze jakies mozliwosci zmian ujec.
pozdrawiam
krzysiek
a backstage moj!! Moj backstage![]()
a ja ponarzekam
tyle wysilku wlozyliscie w te przebieraniny, fejsów malowania, zmuszaliscie sie do picia siary no i dupska pewnie tez wam nietęgo zmarzly na tym sniegu.
no i tylko szesc fotek thorin zrobiles?
w dodatku cala historia jest zakręcona i dynamiczna a foty statyczne i takie jakie nie ruchawe.
pomysl fajny ale...
niemniej jednak gratulacje ze wam sie chcialo
EDIT: leśniczy na przedostatnim jest najlepszy.
Ostatnio edytowane przez bonk ; 16-02-2007 o 17:54
...
ja wypowiem sie za Krzyska bo on bedzie pozno raczejtyle zdjec dlatego ze do teczki na studia potrzebne jest od 3 do 5 zdjec. Wiec Thorin wlasnie tylko sie przygotowywal na 5 "scenek".