Oczywiście za pomocą gripa, można też upodobnić z zewnątrz swój aparat do Marka.![]()
![]()
![]()
Oczywiście za pomocą gripa, można też upodobnić z zewnątrz swój aparat do Marka.![]()
![]()
![]()
A ja ze swojej strony dodam, że grip wcale nie musi kosztować 350zł - podróbki sprzedawane na allegro również spełniają swoje zadanie - ale to juz inny temat (poszukaj na forum)
No moje ręce raczej duże niż małe, więc raczej się zdecyduję.
Dziękuje wam wszstkim za rade.
Pozdrawiam i do zaś![]()
Fotoreporter nie kupuje 350D, od tego zacznijmy ;-))Zamieszczone przez Baal
Afoka, sam dawno temu mialem ten dylemat.. do czasu gdy wzialem gripa do reki w sklepie - tam moje watpliwosci prysly ;-) ..proponuje Ci to samo - wez do reki, ocen i sam bedziesz wiedzial.. mna nie kierowala akuratnie chec podpiecia 2 oku bo tak jak piszesz - mozna je wymienic kiedykolwiek.. ale wygoda teraz i gdy focilem "golym" 350d jest bez porownania :-D
Zamieszczone przez Quadrifoglio
Na jakiej podstawie tak uwazasz?
Może na podstawie portfolio firmy?Zamieszczone przez Vitez
Zawsze myślałem, że Canon dla segmentu profi produkuje inny sprzęt.
No sorry - ja używam 350d.Zamieszczone przez Quadrifoglio
Znajomy (ex PAPowiec) uzywa 300d.
"Nie puszeczka lecz chęć szczera zrobi z ciebie fotoreportera" :P
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
Też używamZamieszczone przez Quadrifoglio
![]()
![]()
![]()
![]()
- to po pierwszeZamieszczone przez ripek
a wracając do gripa, ja osobiscie juz chyba nie sciagne go z mojej 350, poza tym ze zasilanie, to przede wszystkim stabilniej "siedzi". Druga sprawa to zdjecia w pionie - o wiele wygodniej, a trzecia to wygladGeneralnie od momentu jak mam grip - wiem ze jest mi potrzebny, dopoki go nie mialem nie bylem w stanie tego ocenic. Najprosciej, jak masz mozliwosc pozycz od kogoś na kilka dni a Sam sie przekonasz czy jest Ci potrzebny.
Ostatnio edytowane przez BigTom ; 09-06-2006 o 11:11
5D+BG-E4,350D+Grip, Canon 85 1,8 USM, Tamron SP AF 90 2.8 Macro1:1,Tamron 28-75 2,8, KIT, 50 1.8 Canon, 90-300 1:4,5-5.6 Canon,50 2 Industar,Zenitar 16,2,8 fisheye, Speedlite 420EX, mieszek , Minolta Dimage 7, Elfo 500 Quant,300 Analog+kt i inne popierdółki..