Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Lowepro Mini Trekker Classic ?

Bywalec Awatar Costus
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo
    Mam okazję kupić, po dobrej cenie / oferta ważna tylko do jutra / plecak LOWEPRO MINI TREKKER CLASSIC, mam pytanie czy warto coś takiego kupić / jestem raczej zwolennikiem Tamrac'a / na wycieczki rowerowe ?
    Zastanów się jeszcze może nad MINI TREKKEREM AW (nie wiem czy nie powielam w tym momencie Muflona?)- przykładowy link:
    http://www.allegro.pl/item107031520_...gwarancja.html
    Wchodzi do tego napradę sporo - u mnie 30D+grip, pare sporych szkiełek (m.in 100-400), lampa, filtry, trochę róznych drobiazgów itd. Pomieścić można bardzo dużo, A co jest najistotniejsze - wygląda naprawdę bardzo zgrabnie i co - dla mnie bardzo istotne - ma świetny uchwyt na statyw. U mnie się też świetnie sprawdza na rowerze
    Ostatnio edytowane przez Costus ; 09-06-2006 o 12:14
    ...kto w sercu nosi zieloną gałązkę, może być pewny,
    że wcześniej czy później siądzie na niej ptak śpiewający...

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Costus
    Zastanów się jeszcze może nad MINI TREKKEREM AW (nie wiem czy nie powielam w tym momencie Muflona?)- przykładowy link:
    Wchodzi fo tego napradę sporo - u mnie 30D+grip, pare sporych szkiełek (m.in 100-400), lampa, filtry, trochę róznych drobiazgów itd. Pomieścić można naprade bardzo dużo, A co jest najistotniejsze - wygląda naprawdę bardzo zgrabnie i co - dla mnie bardzo istotne - ma świetny uchwyt na statyw. U mnie się też świetnie sprawdza na rowerze
    Podpisuje sie pod tym rekoma i nogami. Ja w MiniTrekkera AW (fakt, ze po pewnym poglowkowaniu - ale ciagle wygodnie!) wpycham w razie potrzeby: dwa body, 17-40, 24-70, 70-200IS, 100-400, dwa databanki, stos BP511/AA, jedno NP-E3. I co najwazniejsze, mozna z tym bez zadnej dyskusji wejsc do samolotu.

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Wchodzi fo tego napradę sporo - u mnie 30D+grip, pare sporych szkiełek (m.in 100-400), lampa, filtry, trochę róznych drobiazgów itd. Pomieścić można naprade bardzo dużo, A co jest najistotniejsze - wygląda naprawdę bardzo zgrabnie i co - dla mnie bardzo istotne - ma świetny uchwyt na statyw. U mnie się też świetnie sprawdza na rowerze
    Niestety, juz kupiłem i jak narazie nie żałuje, bez problemu wchodzi mi mój podręczny zestaw :

1. 20 D + grip
    2. 100-400 4.5-5.6 IS L + TC 1.4 x Kenko
    3. 24-105 4 IS L
    4. Epson P-2000

Bywalec Awatar Costus
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    I co najwazniejsze, mozna z tym bez zadnej dyskusji wejsc do samolotu.
    To nie wiem czy nie jest najważniejsze :-D Ja już jutro wyruszam na swoje kolejne wymarzone wakacje samolotem - oczywiście z toną sprzętu i ... w plecaku MINI TREKKER AW :-D
    ...kto w sercu nosi zieloną gałązkę, może być pewny,
    że wcześniej czy później siądzie na niej ptak śpiewający...

cavasss
    Guest

Domyślnie

Nie wiem czy dobrze zrozumialem poprzedników ale wole sie upewnic i w zwiazku z tym mam pytanko:

Czy upchne do LOWEPRO MINI TREKKER AW 30D+Grip na stale plus 2 male szkielka??????

sory za brak polskich znakow i jesli cos zle zrozumiale to badzcie wyrozumiali

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

30D+grip, pare sporych szkiełek (m.in 100-400), lampa, filtry, trochę róznych drobiazgów itd. Pomieścić można bardzo dużo,
    ekhm...
    350D

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cavasss
    Czy upchne do LOWEPRO MINI TREKKER AW 30D+Grip na stale plus 2 male szkielka??????
    Przeczytaj to co napisałem hmm... 5 postów wyżej. Dla ułatwienia: obiektywy tam wymienione, to nie są "małe szkiełka"

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów