Pokaż wyniki od 1 do 10 z 126

Wątek: Pomoc w wyborze body -pilne

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Heldbaum
    Miasto
    Glasgow

Domyślnie Odp: Pomoc w wyborze body -pilne

Nie każdego interesuje zasada działania aparatu, albo zasada funkcjonowania samochodu, to prawda.
    Ale ja napisałem ten poradnik dla ludzi, którzy chcą te zasady poznać i jasno to określiłem.
    Jeśli więc ktoś chce zacząć od podstaw, to mu nie zabraniaj.

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Odp: Pomoc w wyborze body -pilne

Cytat Zamieszczone przez Heldbaum Zobacz posta
    Nie każdego interesuje zasada działania aparatu, albo zasada funkcjonowania samochodu, to prawda.
    Ale ja napisałem ten poradnik dla ludzi, którzy chcą te zasady poznać i jasno to określiłem.
    Jeśli więc ktoś chce zacząć od podstaw, to mu nie zabraniaj.
    Ale to nie ja "zabraniam" używać bezlusterkowców To tak jakbyś polecał w swoim poradniku wyłącznie czytanie książek drukowanych (lustrzanki) i... kategorycznie odradzał e-booki (bezlusterkowce) pisząc "Wybijcie sobie z głowy bezlusterkowca".

Zapewne wiesz, że to Stanisław Lem przewidział zmierzch książek papierowych i nadejście ery formatów elektronicznych i czytników e-booków. Pisał o tym już w 1961 roku w powieści "Powrót z gwiazd", czyli około 40 lat przed pierwszymi skromnymi próbami wykorzystania e-papieru.

Może St. Lem bezlusterkowce też przewidział? Musze sobie odświeżyć jego pozycje.
    Ostatnio edytowane przez candar ; 26-10-2021 o 12:39
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów