Owszem, ale to jest podsumowanie dwóch wcześniejszych zdań dotyczących mocowania EOS-M (pierwsze zdanie) i mocowania RF (drugie zdanie). Podsumowanie zazwyczaj odnosi się do całej treści wypowiedzi i może wprowadzać czytających w błąd.
--- Kolejny post ---
Typowy komentarz na forum z zerową wartością merytoryczną. Niejaki standard na CB od pewnego czasu.
Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com
Tom, to nie ma sensu. Albowiem, jak mówi Pismo - Po owocach ich poznacie. Przy czym przez "owoce", należy rozumieć dorobek fotograficzny, a nie biegłość w cytowaniu liczb i danych marketingowych.
No tak ale to trzeba czytać co jest napisane a tu widać że z tym problem...
Pomijam już że Canon nigdzie oficjalnie nie potwierdził że zaprzestają produkcji systemu M. Do tego jeszcze pisanie że to kula u nogi dla Canona jest dosyć dziwne biorąc pod uwagę, że gro sprzedaży to aparaty z tego systemu....
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ja też myślę, że m50 to lepszy wybór niż jakakolwiek lustrzanka apsc canona. Co jakiś czas są dobre promo na pełny zestaw + dodatkowy obiektyw (świetny m22 lub inny zoom). Przejściówka do EF tez ostatnio bywa w bardzo mocnych promocjach. Za 2000-2500 można mieć nowy ok sprzęt jeśli chodzi o Canona.
A to uśmiercanie serii M to nawet szkoda komentować plotek... Można też iść w używki a tu jeszcze większe pole wyboru
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200