Cytat Zamieszczone przez Micaj
Vitez - to, ze ktos postawil jeden post na forum nie jest chyba wyznacznikiem jego wiedzy lub doswiadczenia, prawda?
Na danym forum ilosc postow i staz jest wyznacznikiem zaufania (nie wiedzy czy doswiadczenio, tego nie da sie zaopiniowac) jakim pozostali uzytkownicy forum moga go obdarzyc. Niezaleznie od tego kim jest naprawde lub co o sobie mysli.
Inaczej uzytkownicy forum moga przyjac informacyjne rewelacje np (nieskromnie) ode mnie a inaczej od osoby ktorej nie znaja, ktora nie ma dorobku na forum - taka brutalna, internetowa rzeczywistosc specyfiki trybu komunikacji na forach internetowych.
Ty pewnie tez predzej ufasz swoim znajomym niz przypadkowo spotkanym ludziom na ulicy, prawda?

Cytat Zamieszczone przez Micaj
Jezeli mam sie opierac na Twojej opinii to bardzo prosze o jakies twarde dane. Jezeli ich nie posiadasz to pozwolisz, ze zaufam komus kto potrafi udowodnic, ze ma racje :rolleyes:
A twoj dowod, poza "Wlasnie jestem po rozmowie z przedstawicielem Tamrona" to... ?

Tu masz przyklad tego co pisze powyzej.
Cichy to dobrze znany nam na forum sprzedawca Tamronow i wielu ludzi, ktorzy zaufali jego opiniom - nie zawiodlo sie.
Ty jestes nowym uzytkownikiem i twierdzisz: "rozmawialem z przedstawicielem Tamrona i jest tak a tak - macie mi wierzyc" .

Nie uogolniam do twojego czy czyjegokolwiek doswiadczenia, czy wiedzy. Sprowadzam tylko kwestie zaufania do specyficznej 'garstki' uzytkownikow tego forum - komu moga w danym momencie bardziej uwierzyc?