Na danym forum ilosc postow i staz jest wyznacznikiem zaufania (nie wiedzy czy doswiadczenio, tego nie da sie zaopiniowac) jakim pozostali uzytkownicy forum moga go obdarzyc. Niezaleznie od tego kim jest naprawde lub co o sobie mysli.Zamieszczone przez Micaj
Inaczej uzytkownicy forum moga przyjac informacyjne rewelacje np (nieskromnie) ode mnie a inaczej od osoby ktorej nie znaja, ktora nie ma dorobku na forum - taka brutalna, internetowa rzeczywistosc specyfiki trybu komunikacji na forach internetowych.
Ty pewnie tez predzej ufasz swoim znajomym niz przypadkowo spotkanym ludziom na ulicy, prawda?
A twoj dowod, poza "Wlasnie jestem po rozmowie z przedstawicielem Tamrona" to... ?Zamieszczone przez Micaj
Tu masz przyklad tego co pisze powyzej.
Cichy to dobrze znany nam na forum sprzedawca Tamronow i wielu ludzi, ktorzy zaufali jego opiniom - nie zawiodlo sie.
Ty jestes nowym uzytkownikiem i twierdzisz: "rozmawialem z przedstawicielem Tamrona i jest tak a tak - macie mi wierzyc" .
Nie uogolniam do twojego czy czyjegokolwiek doswiadczenia, czy wiedzy. Sprowadzam tylko kwestie zaufania do specyficznej 'garstki' uzytkownikow tego forum - komu moga w danym momencie bardziej uwierzyc?