Hmmm, nie jestem pewien czy stawianie piwa na barierce w wieżowcu to najlepszy pomysł...Mam nadzieję, że pod blokiem nie było piaskownicy...Zamieszczone przez Kuchcik
Hmmm, nie jestem pewien czy stawianie piwa na barierce w wieżowcu to najlepszy pomysł...Mam nadzieję, że pod blokiem nie było piaskownicy...Zamieszczone przez Kuchcik
Pozdrawiam
Bourbon
A co - butelka spadła!?Zamieszczone przez Bourbon
Spokojnie, piaskownice zazwyczaj są dalej niz 1m od blokuNiemniej jednak można było rozegrać to inaczej
Co do zdjęć - zaraz obejrzę
![]()
może zrób jakąś twarz...?
Heniek
Wygląda na to że masz FF z tym szkłem niestety, chyba że nie ostrzyłeś na butelkę.
Eeeee źle ostrzyłeś, nie na butelkę.Zamieszczone przez Kuchcik
Popraw sesję z poprawnym ostrzeniem, bo zaraz będzie mnóstwo postów o FF.
Pozdro!
Ale własnie w tej odległości sa chodniki!!!Zamieszczone przez Raff
Eeee, chyba przesadzaszZamieszczone przez gwozdzt
Gdzie taka bida bez ogródków?! Tak ziemia droga, że 1m od balkonów są chodniki? Jeśli tak jest, współczuję mieszkancom. A może po prostu głupota architektoniczna!? Na balkonie dzieci bawią się zabawkami i mogą wyrzucić czasem jakąś ciężarówkę
![]()
Też zauwazyłem jakby FF, ale moze to tylko nieprawidłowe ostrzenieZamieszczone przez ErnestPierwszy
Przy f3,2 i ogniskowej 50mm idealnie trafione i OSTRE nad podziw!
Jakbys miał okazję porównac z 17-40mm to podziel się koniecznie spostrzezeniami. Pozdr.
jezeli bylaby mozliwosc, chcialbym prosic jeszcze o fotke na nieskonczonosci dla 17 mm przy f2,8 i gdzies wyzej np f5,6 - f11.
Ha, ha, ha!!! Zapraszam do Warszawy na Kabaty!Zamieszczone przez Raff
Tam buduje się osiedla jedno na drugim (średnio 5300 zł za metr)
Przed oknami masz okna, zero parków, zieleni, parkingów. Wszystkie luki zabudowywane są blokami...
Poważnie! Gdyby nie gigantyczny popyt to nikt nie chciałby tam mieszkać.
Ja przed oknami miałem mieć park i placyk zabaw dla dzieci. Teraz stoi 6 piętrowy budynek, tak że mam wrażnie kamienicy-studni
Dodatkowo, 90% osiedli jest zamkniętych i ogrodzonych. Nie da rady przejść na skróty...
Taka warszawska rzeczywistość...