Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: 24-105L4 konkretne pytanie do posiadaczy

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darekp
    po co?
    przy pracy z lampą?
    Zalezy jakie czasy bral do tej pracy z lampa.
    No chyba ze tobie lampa kojarzy sie automatycznie z 1/200 i przywalonym pierwszym planem bez swiatla zastanego i tla.

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Zalezy jakie czasy bral do tej pracy z lampa.
    No chyba ze tobie lampa kojarzy sie automatycznie z 1/200 i przywalonym pierwszym planem bez swiatla zastanego i tla.
    Dokładnie :-) Co z tego, że lampa "zamrozi" główny motyw, skoro przy czasie np. 1/10 elementy tła będą ruszone (a dookoła postaci będą "duchy"). Poza tym w kościele robiłem bardzo dużo bez lampy i czasy były tak zabójcze (fatalnie ciemny kościół), że bez IS'a można by zapomnieć o sensownych zdjęciach (no chyba, że na ISO3200 i f/1.8 :-) ).
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Początki nałogu
    Miasto
    Trudnopowiedzieć, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bundy
    Dokładnie :-) Co z tego, że lampa "zamrozi" główny motyw, skoro przy czasie np. 1/10 elementy tła będą ruszone (a dookoła postaci będą "duchy"). Poza tym w kościele robiłem bardzo dużo bez lampy i czasy były tak zabójcze (fatalnie ciemny kościół), że bez IS'a można by zapomnieć o sensownych zdjęciach (no chyba, że na ISO3200 i f/1.8 :-) ).

No to podziel sie fotkami z nami ...:-P
    Jakies 9 kg fotosprzętu i sporo chęci
    Take nothing but pictures, leave nothing but footprints

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tdf
    No to podziel sie fotkami z nami ...:-P
    eee...ślubną chłturą mam się niby chwalić ;-) Foty jak foty - babka na biało, gościu na czarno, drugi gościu w sukience, kościół, płaczący rodzice itd. Kto by to chciał oglądać ? ;-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Początki nałogu
    Miasto
    Trudnopowiedzieć, Poland

Domyślnie

eee...ślubną chłturą mam się niby chwalić ;-) Foty jak foty - babka na biało, gościu na czarno, drugi gościu w sukience, kościół, płaczący rodzice itd. Kto by to chciał oglądać ? ;-)

slubne , nieslubne ... .. cały czas sa to zdjecia, prawda ... a dobre zdjecia zawsze milo jest poogladac nawet gdyby były w oddziału onkologicznego:razz:

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

slubne , nieslubne ... .. cały czas sa to zdjecia, prawda ... a dobre zdjecia zawsze milo jest poogladac nawet gdyby były w oddziału onkologicznego:razz:
    Hmmm...jakieś specyficzne poczucie humoru masz dzisiaj :-) Efekt ostatniego meczu czy stres przed środowym widowiskiem piłkarskim? ;-) ;-)

PS. A co do fot, to może kiedyś nam się uda w naszej mieścinie w końcu spotkać, to sobie coś na papierze pooglądamy :-)

Początki nałogu
    Miasto
    Trudnopowiedzieć, Poland

Domyślnie

Hmmm...jakieś specyficzne poczucie humoru masz dzisiaj :-) Efekt ostatniego meczu czy stres przed środowym widowiskiem piłkarskim? ;-) ;-)

PS. A co do fot, to może kiedyś nam się uda w naszej mieścinie w końcu spotkać, to sobie coś na papierze pooglądamy :-)

w Piatek zamiast meczu ... poszedłem do MOK na koncert Otto Wolf Quartet ...
    fajnie grali ... lepiej niz NASI w DE

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

w Piatek zamiast meczu ... poszedłem do MOK na koncert Otto Wolf Quartet ...
    fajnie grali ... lepiej niz NASI w DE
    Też się wybierałem, ale nie mieliśmy z kim zostawić młodego :-) Śpiewała nasza koleżanka (Aśka Ciupa) i w sumie żałuję, że płaszczyłem dupę przed TV :-( Ok, ale starczy prywaty, bo się robi totalny OT :-) W razie czego to na PW zapraszam :-)

Zablokowany Awatar mmsza

Domyślnie

Nie pomyliliście aby forum z Gadu Gadu?

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mmsza
    Nie pomyliliście aby forum z Gadu Gadu?
    Pomyliliśmy i już sam się za to ukarałem zakazem oglądania TV przez 2 dni ;-) ;-)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów