A skąd to wiesz i jaki on będzie - bom ciekaw - naprawdę jeśli coś więcej wiesz to napisz.Zamieszczone przez czeczot
Matryca w alfie jest tańsza w produkcji i jest zubożona nie tylko o te kanały. Mówił o tym przedstawiciel Sony.Zamieszczone przez czeczot
Nawet po ilości sztuk można się domyślić nie wspominając już o kwestiach o których pisałem wyżej i które nadal podtrzymuję.Zamieszczone przez czeczot
No trudno z tym polemizować. Jeśli natomiast chodzi Ci o porównanie Alfy i D200 to zdjęcia przynajmniej te na dpreview są bardzo podobne.Zamieszczone przez czeczot
Myślę że gdybym miał dokładne specyfikacje tej matrycy, odpowiednie wykształcenie i sztab inżynierów różnych specjalności to sporo bym wymyślił ale pobawić się można czemu nie w wolnej chwili..... Choć raczej nie zamierzam zacząć konkurować na polu produkcji dslr-ów :wink:.Zamieszczone przez czeczot
Z tego co ja wiem to robi takie matryce i twierdzą, że w nowym D3h będzie LBCAST.Zamieszczone przez czeczot
Odnoszę wrażenie że traktujesz tą sprawę odrobinę emocjonalnie. Ja mam na myśli raczej kwestię, konkurencyjności i spadku cen produktów zwłaszcza wpływ na politykę cenową canona. Moje samopoczucie jest teraz nie najlepsze ale z całkiem innego powodu:sad:.Zamieszczone przez czeczot