Nie wiem jak w przypadku tych dwóch modeli ale nie zawsze cena oznacza lepszą jakość dźwiękuZamieszczone przez czeczot
Nie wiem jak w przypadku tych dwóch modeli ale nie zawsze cena oznacza lepszą jakość dźwiękuZamieszczone przez czeczot
Czesc,
W sumie to akurat, czeczot, musze powiedziec tak: ze mialem w swoim zyciu przez pewna chwile system audio Sony (tak sie akurat zlozylo), heh.
Nie bylem z niego zadwolony, co do ocen w magazynach muzycznych to nie wiem, nie czytuje, opieram sie wylacznie na wlasnym zdaniu i odsluchu moich plyt. Do MM nie zachodze. Co do CA czy mial cos w srodku z marka Sony - byc moze, tez nie cenie specjalnie CA ;-)
A co do fotograqfii, to z checia bym kiedys sie z Toba spotkal i pogadal o tym jak robic takie zdjecia jak Ty! Naprawde, bo dla mnie to sa perelki z oryginalnoscia i pewnym wyrobionym smakiem! Stawiam piwo jakby co! Hehehe
zdrowko i dzieki za dyskusje
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=4476
tu mamy ciekawy wywiad w którym wyjaśniono między innymi że matryca w nowym cudeńku Sony nie jest tą samą co w d200 jak niektórzy sądzili
Ten fakt mozna bylo bardzo latwo stwierdzic po pierwszych plastikowych samplach z A100Zamieszczone przez mganko
![]()
Czyzbys bronil NikonaZamieszczone przez DoMiNiQuE
?
Niczego nie bronieZamieszczone przez mganko
...stwierdzam tylko fakty. Moim zdaniem D200 daje zdecydowanie duzo lepsze zdjecia.
P.S.
Mogli juz dorzucic do tej alfy mp3, sony portable albo chociaz budzik![]()
Przydałyby się funkcje edycji zdjęć typu: dodawanie wąsów, szlaczków i napisówZamieszczone przez DoMiNiQuE
![]()
bardzo rozsadne odpowiedzi. sporo pokrywa sie z tym co my sobie tutaj gdybalismy (choc nie dlatego pisze, ze rozsadneZamieszczone przez mganko
). widac, ze maja jednak zamiar ugryzc tego torta i wiedza jak to zrobic...
pozostaje sie cieszyc, ze wielkiej dwojcy (C i N) ktos zacznie deptac po pietach i zmuszac do zejscia z piedestalu![]()
Spotkać się zawsze można w dodatku jak stawiają piwoZamieszczone przez lukep
Tylko półprofi aparat dopiero w przyszłościZamieszczone przez akustyk
![]()
I chyba nie będzie ff![]()
5D dalej Bedze drogi![]()
jest też już o cenach
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=4482