Cytat Zamieszczone przez mmsza
Dobra, kończymy dyskusję bo skończyły Ci się argumenty i zaczynasz być przykry a nie to było celem rozmowy (przynajmniej z mojej strony).
EOT
Mi się skończyły? To ty się powołujesz na Audio ale z nie wiadomych przyczyn ignorujesz fakt że wymienione przez ciebie pismo wysoko czasami ocenia sprzęt Sony. Wypisujesz lista producentów audiofilskich których urządzenia czasami są w sporej części zrobione przez Sony i Philipsa i nie chodzi mi tylko o marantza którego około 50% własności miał Philips do czasu połączenia się z denonem.
Twoje zadanie domowe nr 2. Rozkręć najtańszy odtwarzacz DVD Yamahy i Philipsa i spróbuj znaleźć jakiś szczegół je różniący. Życzę powodzenia Największy numer polega na tym że audio twierdził że yamaha gra lepiej mimo że to kompletnie to samo. Wiem znaczek miał wpływ ale wątpię że na jakość dźwięku. (nie wiem jak najnowsze modele ale sytuacja dotyczy wcześniejszych)
Nie ustosunkowałeś się ani do tego że audio wysoko ocenia sony ani do tego że w urządzeniach audiofilskich jest dużo sony więc komu się skończyły argumenty? A nabijanie się i przekręcanie nazwy serii sony też nic do dyskusji nie wniosło.

Sorry ale od sony nie da się uciec, sprawdź od kogo canon kupuje LCD do aparatów