Każdy kto potrzebuje profesjonalny sprzęt TV kupuje sony i tylko i wyłącznie sony, konkurencja jest marginalna. Każdy kto potrzebuje sprzęt grający z najwyższej pułki może wziąć od uwagę sony serii ES, jest dobry ale konkurencja duża. Szufladkujesz firmę bo nie znasz jej celnego asortymentu!Zamieszczone przez Mac
Co do TV sony. Jak 32’ panoramiczny kosztował w granicach 8000 to były dobrej jakości, teraz cena bardzo spadła i jakość też się obniżyła. Zresztą zawsze możesz to sobie poprawić, wejdź w nemu serwisowe i go doreguluj.
Dla każdego producenta najważniejsi są klienci co maja dużo kasy do wydania. Każdy producent ma głęboko w d… biednego świadomego, grymaszącego użytkownika.Zamieszczone przez Mac
Sony ma wszystko. Ma całą technologie minolty: lampy, dobre szkła, ma szkła Zeissa (mam nadzieje że prawdziwe). Monolta to była firma która miała kilka ciekawych patentów (AS w body, HSS który kupił canon, Wireless TTL, STF obiektywu) jeśli chodzi o lustrzanki, niestety jakoś nie specjalnie jej się chciało sprzedawać to co wymyśliła.Zamieszczone przez Mac
A ja mu wróże że jak wypuści kolejne puszki z wyższej pułki tak wyposażone i trochę obniży ceny obiektywów zajęcie 25% rynku które sobie założył. I to bez znaczenia czy to będą świadomi użytkownicy czy nie. Ja wole mieć dobry aparat, dobre obiektywy w rozsądnej cenie niż świadomość że mam g.. takie samo jak inni zakochani w danej marce
Sony jest istotnym graczem bo ma dużo kasy i marketing czego brakuje np. pentaxowi/samsungowi który też się posiłkuje inną firmą od optyki czy olympusowi