Pokaż wyniki od 1 do 10 z 364

Wątek: Nowa lustrzanka Sony!

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bundy
    Miałem na myśli dotychczasowe produkty Sony wyposażane rzekomo w optykę Zeiss'a (także kamery), których efekty działania, mówiąc delikatnie, nie powalają na kolana.
    Czy profesjonalne kamer sony nie są wyposażone również w optykę Zeissa? Czy je też uważasz za badziewie bo nie są na C? Dlaczego twierdzisz że to nie będzie prawdziwa optyka Zeissa? Miałeś już obiektywy w ręku? Na razie Sony podszedł do całej sprawy bardzo logicznie i jeżeli będzie to kontynuował to może rzeczywiście będą to prawdziwe szła Zeissa tylko że z AF. I wtedy będziesz mógł sobie wmawiać ile chcesz że to badziew

W lustrzankę Sony z matrycą z d2x raczej bym nie liczył za szybko - widać po specyfikacji a100, że celują w określony target i nie będą się rzucać na rynek pro albo semi-pro.
    300/2,8 to raczej nie jest ten segment rynku o którym mówisz. To jest ze 2 półki wyżej niż myślisz.

A co do nowego systemu, to raczej system będzie stary-nowy :-) Nowa będzie naklejka :-)
    Co za różnica czy on stary czy nowy. Jak szumy przy ISO 800 będą na poziomie D200 to Canon 350D przy Sony 100 jest cieniutki! Co z tego że trochę mniej szumi przy 1600 jak ja tego użyłem kilka razy w życiu (3200 nigdy). A tu proszę czyszczenie matrycy, IS w puszce, ergonomia minolty!!!!

Wszystko wskazuje na to że sony podeszło do sprawy poważnie i niedługo zobaczymy odpowiednik D7D może z matrycą CMOS która będzie mniej szumieć a potem „legendarnego” D9D. I canon z 30D może cienko wyglądać kolejny raz
    Ostatnio edytowane przez czeczot ; 06-06-2006 o 17:44

Uprawnienia umieszczania postów