Uuu dzieki za linka - za tak wykonanego antidusta, to i ja podziekujeZamieszczone przez Kolekcjoner
![]()
Uuu dzieki za linka - za tak wykonanego antidusta, to i ja podziekujeZamieszczone przez Kolekcjoner
![]()
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
A może i dobrze przynajmniej apteki zarobiąZamieszczone przez rysiaczek
. Jak byłem ostatnio w aptece i poprosiłem o dwie gruszki do lewatywy to Pani zrobiła taaakie
oczy!
Javion dziękujemy Ci za tak silnie "merytorycznie"umotywowaną ocenę firmy sony ale już jakieś ze dwieście
wątków temu była podobna dyskusja. Także lepiej już sobie tego oszczędźmy :smile:.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 14-08-2006 o 01:53
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
OT On: Hehhee, to samo mialem.. Poprosze gruszke... nieee, wieksza.... niee, wieksza... a juz wiekszych nie ma? (Od oczu pani, ktora ich szukala wiekszych nie byloZamieszczone przez Kolekcjoner
)
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
Obawiam się, że nawet te 11-ki największe to nie są gruszki do lewatywy - stąd zdumienie.Zamieszczone przez Kolekcjoner
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Wiesz ja tam expertem od tych spraw nie jestem :wink:Zamieszczone przez piast9
![]()
ale wyjaśniłem Pani do czego mi to potrzebne i wtedy to dopiero się zdziwiła
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jeżeli chodzi o aparaty Sony.....jestem neutralny...ale kiedy popróbowałem Canona..."zakochałem" się w nim..![]()
musialem usunac fote - sory.. sila wyzsza![]()
Jakby kogoś interesowało jakiej jakości jest obiektyw kitowy dołączany do Alfy 100 to zapraszam do lektury:
http://www.optyczne.pl/index.php?tes...ywu&test_ob=38
Arek
Aha. Bo właśnie się zastanawiałem co przegapiłem ;-)Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
Niepotrzebnie to umieszczalem - zapewne bede mial male "klopociki"![]()