Pokaż wyniki od 1 do 10 z 364

Wątek: Nowa lustrzanka Sony!

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner
    To są tylko Twoje domysły. Po za tym często następcę wypuszczali co 2 lata. To jaki będzie następca wie raczej tylko canon. Ale jeśli na tej podstawie można wysnuć tak dużo wniosków jak sugrujesz to co dopiero jak się wie jak będzie matryca.
    Poproszę o konkretny przykład kiedy korpus wyszedł po 2 latach? Ciągle piszesz że dużo można wywnioskować po matrycy ale nie potrafisz napisać konkretnie co czego nie da siew łatwy sposób obalić

Już Ci napisałem, że jest inna.
    Bo dla mnie róznica miedzy tymi aparatami na podstawie testu z dprewiev to jest ale głównie w sposobie odszumiania. Jakość obrazu jest zwłaszcza w rawach bardzo zbliżona. Różnią się zasadniczo puszki - ale to w końcu inna półka.
    Poproszę o link gdzie przedstawiciel sony stwierdził z cała stanowczości że to inna matryca. Sam piszesz że zdjęcia są identyczna a potem że to inna matryca – sam sobie zaprzeczasz!

Opracowali sami zresztą bardzo sprytną. Co do produkcji wartałoby się dowiedzieć ale raczej robią sami (trzeba by to sprawdzić).
    Sami w sensie że postawili własna fabrykę czy że zlecili komuś? Cała fabryka tylko do jednej matrycy aparatu „niszowego”? Zresztą jak to jest ich własna technologii (gdzieś trafiłem na info że jednak sony coś tam pomagało ale kłócić się nie będę) to tylko potwierdza że są z tyłu bo jak na matryce o technologii podobnej do CMOS to ona jest słabsza od matryc canona. Miała ze względu na technologie sporo mniej szumieć niż CMOS a szumi nawet trochę bardziej!
    Ostatnio edytowane przez czeczot ; 02-08-2006 o 17:00

Uprawnienia umieszczania postów