Wszyscy o tym wiedzą. Canon to tej pory wypuszczał nadstępce po 1,5 roku. Mało prawdopodobne żeby to nagle zmienił. Spójrz na różnice między 20D i 350D i wiesz już mniej więcej jakie będą różnice między 30D i następcą 350D. To jest stałą polityka canona.Zamieszczone przez Kolekcjoner
Wierzysz we wszystko co ci powiedzą?Zamieszczone przez Kolekcjoner
Już ci napisałem, matryca może być ta sama tylko blokowana programowo to po pierwsze. Po drugie wszyscy wiedzą kiedy będzie nowy model canona i na jaki segment rynku i canon specjalnie się tym nie przejmuje więc czemu nikon miałby się przejmować?Zamieszczone przez Kolekcjoner
Prawie robi wielką różnice. Jak by obsługiwał je ten sam soft były by identyczne bo co za różnica w jakiej puszce on działa, przecież znaczek na obudowie nie wpływa na jego działanieZamieszczone przez Kolekcjoner
Nic nie wymyśliłeś i oni też by niewiele wymyśliliZamieszczone przez Kolekcjoner
A czy oni ich nie opracowali we współpracy z sony i sony będzie im je produkować?Zamieszczone przez Kolekcjoner
Ja emocjonalnie? Staram się prostować twoje domysły do realiów gospodarki rynkowej. I dla mnie nie stanowiło by problemu gdyby canonowi matryce produkowało by sony pod warunkiem że efekty na zdjęciach były by zadowalające. Dla ciebie to jest problem że nikon ma matryce sonyZamieszczone przez Kolekcjoner