Cytat Zamieszczone przez AdrianP
Mówiąc o sprzęcie zawodowym tak naprawdę mamy na myśli szeroki zakres rynku. Jeżeli, jednak mamy na myśli najwyższą półkę sprzętową, mogę tylko odpowiedzieć, że wszystko jest możliwe. Teraz jednak najważniejsze dla nas jest jak najszybciej zająć trzecią pozycję na rynku lustrzanek z 20-procentowym udziałem. Aby osiągnąć ten wynik, naszym priorytetem jest rynek aparatów amatorskich i ze średniej półki. Po osiągnięciu tych celów możemy myśleć o aparatach highend. To wszystko co mogę powiedzieć. Rynek zawodowy, to nie tylko sprzęt. Nie wystarczy pokazać profesjonalną lustrzankę. Potrzebna jest cała infrastruktura i my o tym wiemy.
Co do szkieł zeissa to gdzieś czytałem że to są szkła robione dla sony przez Zeissa więc są prawdziwe.

Co do powyższego cytatu to jak by tak poczytać między wierszami to sony najpierw stworzy infrastrukturę puszkami dla amatorów a potem wejdzie w rynek profi Podejrzewam że sony samo nie jest pewne ile uda im się zdobyć rynku i dlatego sobie zostawia wolna rękę co do rozwoju na rynku profesjonalnym. A że myśli o tym jednak trochę poważnie świadczy to że chce sprzedawać drogie tele stałki minolty…… ilu amatorów kupi takie obiektywy?