Czacha dziś dał mi pomacać. Precz z Sony![]()
Długo nie macałem, bo nie miałem czasu, ale rozśmieszyło mnie wyświetlanie nastawów na głównym LCD. Nie ma jak power-savingA lensy rzeczywiście wyglądają kiczowato.
Czacha dziś dał mi pomacać. Precz z Sony![]()
Długo nie macałem, bo nie miałem czasu, ale rozśmieszyło mnie wyświetlanie nastawów na głównym LCD. Nie ma jak power-savingA lensy rzeczywiście wyglądają kiczowato.
Przypomnialem sobie - zwrociliscie uwage na rozowy zabarw w wizjerze?? Po co to??
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II
Powiem Ci że nie zuważyłem ale głowy nie dam że tego nie było? Może jakiś egzemplarz zwalony.Zamieszczone przez liquidsound
To podobno jest bardzo wygodne, tak mówią minolciarze. Zobaczymy czy w korpusie semipro też tak będzie? Najlepszy numer to będzie jak canon w korpusie 360...?70...?itd lub 400? da tak samo, bo jak będą chcieli wsadzić telewizor 2,5 cala to już nic więcej im nie wejdzieZamieszczone przez Tomasz Golinski
.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 06-08-2006 o 22:27
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Taki sposob wyswietlania byl przeciez w D5D, D7D.. a nawet w 300D i 350DLCD na plecach a na gorze pusto..co przy foceniu ze statywu moze draznic
Ekran 'Sonolty' uwazam ze lepsze rozwiaznie niz w wyzej wymienionych Canonach. O wiele wiecej informacji, duzo bardziej czytelnych. Tylko trzeba sie przyzwyczaic... bo na poczatku ta ilosc moze przygniesc
Mi sie A100 nie podoba - jedzie tandeta.. moze mniejsza niz w 350D.. ale i tak jedzie
PS. Nie chce nic mowic, ale gdy Tomek wzial do reki nowa zabawke Sony'ego to mu sie oczy zaswiecily.. wiec to jego "precz z sony" to jakby takie odganianie uroku ktoremu oprzecz sie nie mozeTomasz... na to nie ma rady.. to milosc
![]()
![]()
![]()
Plecy zgoda, ale duży wyświetlacz = dużo prąduZamieszczone przez Czacha
Może i to wygodne. Ale wcześniej nie widziałem.
Na obronę powiem, że chwile wcześniej odwiodłem Metusa od zakupu LCD-ka Sony. Chyba taniej by im wyszło, gdyby mi naprawili ten monitor w właściwym czasiePS. Nie chce nic mowic, ale gdy Tomek wzial do reki nowa zabawke Sony'ego to mu sie oczy zaswiecily.. wiec to jego "precz z sony" to jakby takie odganianie uroku ktoremu oprzecz sie nie mozeTomasz... na to nie ma rady.. to milosc
![]()
![]()
![]()
![]()
eee tam... przy akumulatorkach kosztujacych 25zl za sztuke to na zuzycie pradu mozna sobie gwizdacZamieszczone przez Tomasz Golinski
a mozliwosc pokazania komus zdjec w formacie wiekszym od angielskiego znaczka pocztowego jest naprawde fajna. bardzo pomaga w zjednywaniu sobie ludzi...
Wiesz dla mnie przy zdjęciach ze statywu ekran funkcyjny z tyłu to zaleta.Zamieszczone przez Czacha
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kwestia gustu... i wzrostu![]()
Oczywiście że tak ale jak robię zdjęcia długą rurą z wizjerem na wysokości oka (nie jestem wysoki 168 - w porywachZamieszczone przez Czacha
) to bardzo wygodne jest dla mnie żeby nie musieć stawać na palcach żeby zobaczyć "co się dzieje?". Z jakiegoś powodu w "markach" te ekrany są zdublowane - myślę że to jeden z nich!
Kapitan Wagner
Ekran "na plecach" fajna sprawa, bo nawet podczas z focenia "z reki" wystarczy delikatnie odsunac aparat od oka zeby sprawdzic co i jak jest ustawione.
Na statywie ja niestety musial bym sie schylac..![]()