Strona 26 z 29 PierwszyPierwszy ... 162425262728 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 364

Wątek: Nowa lustrzanka Sony!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Czacha dziś dał mi pomacać. Precz z Sony

Długo nie macałem, bo nie miałem czasu, ale rozśmieszyło mnie wyświetlanie nastawów na głównym LCD. Nie ma jak power-saving A lensy rzeczywiście wyglądają kiczowato.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Przypomnialem sobie - zwrociliscie uwage na rozowy zabarw w wizjerze?? Po co to??
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez liquidsound
    Przypomnialem sobie - zwrociliscie uwage na rozowy zabarw w wizjerze?? Po co to??
    Powiem Ci że nie zuważyłem ale głowy nie dam że tego nie było? Może jakiś egzemplarz zwalony.
    Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Długo nie macałem, bo nie miałem czasu, ale rozśmieszyło mnie wyświetlanie nastawów na głównym LCD.
    To podobno jest bardzo wygodne, tak mówią minolciarze. Zobaczymy czy w korpusie semipro też tak będzie? Najlepszy numer to będzie jak canon w korpusie 360...?70...?itd lub 400? da tak samo, bo jak będą chcieli wsadzić telewizor 2,5 cala to już nic więcej im nie wejdzie.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 06-08-2006 o 22:27
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Taki sposob wyswietlania byl przeciez w D5D, D7D.. a nawet w 300D i 350D LCD na plecach a na gorze pusto..co przy foceniu ze statywu moze draznic

Ekran 'Sonolty' uwazam ze lepsze rozwiaznie niz w wyzej wymienionych Canonach. O wiele wiecej informacji, duzo bardziej czytelnych. Tylko trzeba sie przyzwyczaic... bo na poczatku ta ilosc moze przygniesc

Mi sie A100 nie podoba - jedzie tandeta.. moze mniejsza niz w 350D.. ale i tak jedzie

PS. Nie chce nic mowic, ale gdy Tomek wzial do reki nowa zabawke Sony'ego to mu sie oczy zaswiecily.. wiec to jego "precz z sony" to jakby takie odganianie uroku ktoremu oprzecz sie nie moze Tomasz... na to nie ma rady.. to milosc

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    Taki sposob wyswietlania byl przeciez w D5D, D7D.. a nawet w 300D i 350D LCD na plecach a na gorze pusto..co przy foceniu ze statywu moze draznic
    Plecy zgoda, ale duży wyświetlacz = dużo prądu Może i to wygodne. Ale wcześniej nie widziałem.

PS. Nie chce nic mowic, ale gdy Tomek wzial do reki nowa zabawke Sony'ego to mu sie oczy zaswiecily.. wiec to jego "precz z sony" to jakby takie odganianie uroku ktoremu oprzecz sie nie moze Tomasz... na to nie ma rady.. to milosc
    Na obronę powiem, że chwile wcześniej odwiodłem Metusa od zakupu LCD-ka Sony. Chyba taniej by im wyszło, gdyby mi naprawili ten monitor w właściwym czasie
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Plecy zgoda, ale duży wyświetlacz = dużo prądu Może i to wygodne. Ale wcześniej nie widziałem.
    eee tam... przy akumulatorkach kosztujacych 25zl za sztuke to na zuzycie pradu mozna sobie gwizdac

a mozliwosc pokazania komus zdjec w formacie wiekszym od angielskiego znaczka pocztowego jest naprawde fajna. bardzo pomaga w zjednywaniu sobie ludzi...
    www albo tez flickr

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

(...) LCD na plecach a na gorze pusto..co przy foceniu ze statywu moze draznic (...)
    Wiesz dla mnie przy zdjęciach ze statywu ekran funkcyjny z tyłu to zaleta.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Kwestia gustu... i wzrostu

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Kwestia gustu... i wzrostu
    Oczywiście że tak ale jak robię zdjęcia długą rurą z wizjerem na wysokości oka (nie jestem wysoki 168 - w porywach) to bardzo wygodne jest dla mnie żeby nie musieć stawać na palcach żeby zobaczyć "co się dzieje?". Z jakiegoś powodu w "markach" te ekrany są zdublowane - myślę że to jeden z nich!
    Kapitan Wagner

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Ekran "na plecach" fajna sprawa, bo nawet podczas z focenia "z reki" wystarczy delikatnie odsunac aparat od oka zeby sprawdzic co i jak jest ustawione.

Na statywie ja niestety musial bym sie schylac..

Strona 26 z 29 PierwszyPierwszy ... 162425262728 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów