Pokaż wyniki od 1 do 10 z 364

Wątek: Nowa lustrzanka Sony!

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar AdrianP
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

Macałem dzisiaj w poznaniu A100, powiem tak: kapitalne body, świetna ergonomia, stylistyka, AS, i ładniejszy od tego z 20D dźwięk migawki , przypomina bardziej szum niż klekot to wrażenia z pierwszego kontaktu, zrobiłem kilka testowych fotek z AS on ( czy tam SSS) 70mm 1/3s nieporuszone, jak ze statywu, ludzie wyszli zamazani a napis stop na który ostrzyłem ostry

To tyle, nie mogę się doczekać macania PółPr lustrzanki Sony.

Wg mnie nie należy nażekać na szumy gdyż AS (SSS) sprawia że nawet wieczorem można stosować ISO 100/200.

Takie pierwsze wrażenia.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AdrianP
    Macałem dzisiaj w poznaniu A100
    A ja chciałem dzisiaj pomacać w Radomiu, to mi w FotoJokerze wcisnęli KIT że Sony przesunęło termin i dlatego jeszcze nie mają .

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM
    A ja chciałem dzisiaj pomacać w Radomiu, to mi w FotoJokerze wcisnęli KIT że Sony przesunęło termin i dlatego jeszcze nie mają .
    To nie kit - cala siec FJ otrzymala informacje z centrali SONY, iz premiera przesunieta zostaje o kilka dni.. i sprzet mial sie pojawic na polkach 28 lipca.. a u nas np. nadal go nie ma. Podejzewam ze w tygodniu przybedzie. Juz sie kolejki do ogladania ustawiaja

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    To nie kit - cala siec FJ otrzymala informacje z centrali SONY, iz premiera przesunieta zostaje o kilka dni.. i sprzet mial sie pojawic na polkach 28 lipca.. a u nas np. nadal go nie ma. Podejzewam ze w tygodniu przybedzie. Juz sie kolejki do ogladania ustawiaja
    Dokładnie tak jest. W ich sklepie internetowym można oczywiście kupić Alfę za 3499 PLN ale odebrać po 6 sierpnia!
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów