Zobaczymy co sony zaprezentuje dalej. Oby wasze gdybania o 5D za 5000 byly jak najbardziej prawdziwe![]()
Zobaczymy co sony zaprezentuje dalej. Oby wasze gdybania o 5D za 5000 byly jak najbardziej prawdziwe![]()
...
nie bardzo rozumiem po co grip do takiego aparatu jak 350D - przecież po cos go zrobili takim małym - sam am go i nie zamierzam do niego żadnego gripa przyczepiac bo podoba mi sie w nim to że jest taki mały. A jak chce jakis konkret w ręku potrzymać to biorę 30D
od kilku lat chyba nie ma lustrzanki Canona do ktorej nie byloby gripa. wiec pewnie marketoidy zdecydowaly, ze nie moze i tu zabraknacZamieszczone przez Broncobilly
a po co praktycznie w 350D grip? zeby dalo sie robic zdjecia pionowe. i zeby troche zwiekszych mikrogabaryt, coby 350D bardziej udawalo aparat
tak samo jak analogowe 300, czy 500.
tak, tylko najpierw trzeba mieć pod ręką takiego 30D (mam na myśli sprawy finansowe)Zamieszczone przez Broncobilly
Czasami nie wiem kiedy sobie żartujecie, a kiedy przemawia przez Was duch przysłowiowego onanisty sprzętowego. Przecież 350 nie musi niczego udawać - to prawdziwy aparat foto :-DZamieszczone przez akustyk
A dlaczego od razu terenowy? Pozatym jak już coś przyrównywać do malucha (z aparatów) to bardziej jakiś kompakt wypadałobyZamieszczone przez akustyk
![]()
Kompakt to skuter w dodatku bez zdjętego ogranicznika szybkościZamieszczone przez Toffic
![]()
W!
czeczot, tak jak uwazam ze Twoje zdjecia sa naprawde dobre i gustowne (gratulacje), tak po prawdzie opinie na temat pro firmy Sony na rynku Audi chybione!
Sony nie ma ani jednego sprzetu ktory w porowniu z odpowiednikami cenowymi i rynkowymi konkurencji bylby wspolzawodnikiem. Sam mam system zbudowany na firmie Marantz oraz Tannoy i powiem Ci ze mialem kiedys CD-playera Sony (takiego za dwa tysiace), i kupilem go tylko dlatego ze byl wtedy kompromisem pomiedzy dobrym i drogim a znosnym i tanim. Sony nie ma systemow profi na rynku Audio a co wiecej sporo sprzetow audio to obrendowane przez sony sprzety innych firm. Co do komponentow, lasery zwykle sa w sprzecie do 3k firmy Philips lub co lepiej Pioneer lub co najlepiej CNS (rzadkosc), zadnych innych Sny nigdy nie zastosowalo (a nawet ich nagrywary DVD i CD to od wielu lat produkty innych firm). Sony kupuje od Marantza mnostwo komponentow audio, np uklady korekcji czy kondensatory oraz regulatory napiec, ale i tak Marantz z odpowiednikami jest duuuzo lepszy ;-)
Wracajac do sprzetu foto, Sony z cala pewnoscia liczy na nowych uzytkownikow oraz na ludzi Minolty. Sample dotad prezentowane sa srednie a sprzet z opisow prezentuje sie duzo lepiej, wiec... Czas pokaze i mam nadzieje ze konkurencja pozwoli nam - odbiorca na wiekszy wybor i lepsze wybory co do systemow. Bo to ze Sony ma kase to kazdy wie, zobaczymy ile bedzie chcialo wydac na zrobienie dobrego systemu (bo na wielu plaszczyznach szli na daleko idacy kompromis i raczej nie starali sie opanowywac zbyt drogiej polki).
Zdrowko
Sony w tej dzieninie nigny nie było na najwyzszej półce, wystarczy tylko posłuchać średniaki z HiFI np Cambridge lub NAD żeby sie przekonać że wzmacaniecz sony to tylko marketing. Róznica w odsłuchu jest gigantyczna.Zamieszczone przez czeczot
Hm…. To teraz mi powiedz jak wg ciebie „gra” TA-DA9000ES. Chciałbym wiedzieć skąd u ciebie opinia że to jest cienki skoro raczej panuje opinia odwrotna! Dlaczego w magazynach audio (i to nie polskich) dostaje oceny 4 (skala 5 stopniowa) Pewnie że „mali” producenci potrafią zrobić lepiej ale to jest bardzo dobry sprzęt. Też miałem kiedyś odtwarzacz CD Sony ~1000 i grał bardzo dobrze. Lepiej niż moje DVD pioneer 3,5x droższe. Wcale nie ustępował Cambridge audio! Co do czytników CD to CA na 100% miało sony, widziałem zdjęcie rozkręconego, zresztą nie tylko ono. Co do sprzętu profi tej firmy to co pod tym rozumiesz? Sprzęt z najwyższej półki za dużą kasę przyzwoicie oceniany przez fachową prasę? Sony ma serie ES. Jakoś nie mogę zrozumieć czemu uważacie że takie cos nie istnieje? Bo nie ma na półce w mm? Nie ma i nie będzie bo amp kosztuje 16 000 zł tutaj opisZamieszczone przez lukep
Niemal że każdy producent od kogoś coś kupuje, przynajmniej częściowo komponenty. Nie ma chyba żadnego producenta na rynku audio który by wszystko produkował od a do z.
PS. Oświadczam że mam tylko TV sony z którego jesteś średnio zadowolonyZe sprzętu grającego mam yamahe, pionieera, B+W
Chwila!Zamieszczone przez Diabeł
Twierdzisz że CA za niecałe 4000 (najdroższy amp w ich ofercie) gra lepiej od Sony za 17 000 i to wynika z twojego odsłuchu obydwu urządzeń?