Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: A510 znowu nie chowa się obiektyw..

kika_morell
    Guest

Domyślnie

A nie lepiej jednak poprosić kogoś ze znajomych by stał się "chwilowym właścicielem" aparatu i próbować bezpłatnie naprawić sprzęt na warunkach szczególnych sprzedaży konsumenckiej...? Tutaj także możesz rościć sobie prawo do wymiany egzemplarza na nowy, a te wspomniane dwa lata będą nadal obowiązywały od wymiany..?
    pozdrawiam!

SamSabat
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kika_morell
    A nie lepiej jednak poprosić kogoś ze znajomych by stał się "chwilowym właścicielem" aparatu i próbować bezpłatnie naprawić sprzęt na warunkach szczególnych sprzedaży konsumenckiej...?
    Niby można, ale
    Problemem jest to że moja firma nie naprawia aparatów(tylko drukarki i sprzęt komp) i koszt spadnie na mojego pracodawce, a tego nie chciałbym , bo jak wiadomo zależy mi na dobrych relacjach . Pytałem sie go jak to załatwia i mówi że po podpisaniu karty gwarancyjnej np Canona klient zgadza się na warunki w niej zawarte w tym przypadku 12miesięcy i tak robi z każdą nietypową rzeczą.
    Jest to gwarancja zewnętrzna, której udziela producent.

SamSabat
    Guest

Domyślnie

Ok, sprawa załatwiona Dzięki uprzejmość serwisu na Żytniej wyczyścili mi mechanizm obiektywu za free. Czyli tak jak miałem nadzieje jedynie koszty przesyłki ~50zł.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów