Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Instalacja drivera do Canona G5

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomaszQ
    A dlaczego nie urzywacie Nortona Ghosta?
    To jest najlepsze rozwiązanie na jakie do tej pory trafiłem.
    Instaluje i wypieszczem nowy system.
    Odpalam kompa z dyskietki z Ghostem i robie kopie całej partycji systemowej.
    Instaluje cały soft, konfiguruję, wypieszczam i robie drugi obraz partycji.
    Od tego momentu chulaj dusza, diabła nie ma. Nie mam żadnych oporów przed instalacją najbardziej chorych softów, gierek i co mi tylko wpadnie w ręce.
    W każdym momencie mogę włożyć dyskietkę i w ok. 15 minut odtworzyć nowiuteńką partycję. Działa o kilka klas lepiej jak XP'kowskie punkty przywracania.
    a widzisz , a gdzies Ty byl zeby mi o tym przypomniec
    dobry pomysl
    thx

[ Dodano: 20-10-2004 ]
    Cytat Zamieszczone przez 5741Lenor
    Na razie kupiłem czytnik kart CF i w ten poradziłem sobie z przerzucaniem zdjęć do kompa.
    Pozdrawiam.
    na pewno bedzie szybciej

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body
    Mam z komputerami do czynienia troche dłużej niż Ty Drogi Kolego masz lat więc o jakiej "większej ilości kompów" piszesz?
    Wiecej niz jeden, o ktorym piszesz, szanowny Marynarzu. Z PCtami mamy doczynienia przez podobny czas, jak i z windowsem.

A jak myslisz?
    Mysle, ze postapiles tak samo, jak ja.

Ciekawe, znasz!? Może raczej myślisz, że znas?. To nie tylko ego ale rownież arogancja (tlumaczy Cie troche wiek) żeby mowic o sobie w ten sposob.
    To wytknij mi przynajmniej jeden blad. Zwroc uwage, ze w tym topiku juz dwie osoby pisaly, ze wskazany jest reinstal (Vitez) lub jego substytut (TomaszQ).

Poprostu nie lubie jak ktos sie ze mnie nasmiewa - zwlaszcza nie majac zielonego pojecia o temacie. "pod" emotikonem którego użyles stol LOL i traktuje to doslownie 'Laughing Out'
    Smieje sie, bo uwaga, ze windows jest stabilny jest po prostu smieszna. Jesli ja pisze cos smiesznego, to tez prosze sie smiac. A skad wniosek, ze nie mam pojecia? Chyba to wiedza od wrozki. Tak sie sklada, ze o niektorych sprawach mam calkiem dobre pojecie. Mozesz nazwac to arogancja, nie widze w tym nic zlego.

Jak kilka osob mówi Ci wyluzuj to coś jest "na rzeczy". Jak ktoś zamiast robic cos sensownego (nawet pstrykac zdjecia) przesiaduje w necie na forum i zabija kazda dyskusje swoimi wypowiedziami to jest to choroba. Podobno uleczalna ;-) Trzeba wyłączyć komputer i dać se luzu. "besserwisser" to niemieckie okreslenie Twojej postawy - Ty wszystko wiesz lepiej a z takimi nie zamierzam dyskutowac - to beznadziejne i bezcelowe.
    Jasne, gdy brak argumentow, to lepiej nie dyskutowac. Lepiej ograniczyc sie do argumentow ad pesonam. A jak chcesz rozmawiac o czyms innym niz problemy z systemem (np. fotki czy piwo) to zapraszam do innych topikow lub na serwery foto. Zawsze mozesz jeszcze poglebic moje fotki.[/fade]
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Szanowny Panie Golinski :
    chyba zboczył Pan z kursu - proponuje przeczytac jeszcze raz temat tej dyskusji.
    Pana problemy z wieloma jak widac uzytkownikami forum nie sa sterownikami do aparatow f-my Canon, a jak widac w znacznej wiekszosci, w Pana postach mozna poczytac tylko o Pana problemach.
    Pozdrawiam

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Hm, myslalem, ze to P. Janusz Body rozpoczal ta dyskusje OT, ja tylko odpowiadam. BTW. Panski post rowniez nie dotyczy sterownikow
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Hm, myslalem, ze to P. Janusz Body rozpoczal ta dyskusje OT, ja tylko odpowiadam. BTW. Panski post rowniez nie dotyczy sterownikow
    ale usiluje za to sprowadzic Pana na wlasciwa droge
    Rozmawiajmy o driverach

Miasto
    Białystok

Domyślnie

Jak rozumiem problem driverow zostal u Pana rozwiazany, a 5741Lenor przerzucil sie na czytnik, co jest najszybszym rozwiazanie (o ile usb 2.0 sie nie krzaczy, tak jak to bylo u mnie).

Proponuje, zeby moderator pokasowal wszystkie posty nie na temat, bo to traci sens.

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Tak , ja rozwiazalem problem - opis powyzej.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów