a widzisz , a gdzies Ty byl zeby mi o tym przypomniecZamieszczone przez TomaszQ
dobry pomysl
thx
[ Dodano: 20-10-2004 ]
na pewno bedzie szybciejZamieszczone przez 5741Lenor
![]()
a widzisz , a gdzies Ty byl zeby mi o tym przypomniecZamieszczone przez TomaszQ
dobry pomysl
thx
[ Dodano: 20-10-2004 ]
na pewno bedzie szybciejZamieszczone przez 5741Lenor
![]()
Wiecej niz jeden, o ktorym piszesz, szanowny Marynarzu. Z PCtami mamy doczynienia przez podobny czas, jak i z windowsem.Zamieszczone przez Janusz Body
Mysle, ze postapiles tak samo, jak ja.A jak myslisz?
To wytknij mi przynajmniej jeden blad. Zwroc uwage, ze w tym topiku juz dwie osoby pisaly, ze wskazany jest reinstal (Vitez) lub jego substytut (TomaszQ).Ciekawe, znasz!? Może raczej myślisz, że znas?. To nie tylko ego ale rownież arogancja (tlumaczy Cie troche wiek) żeby mowic o sobie w ten sposob.
Smieje sie, bo uwaga, ze windows jest stabilny jest po prostu smieszna. Jesli ja pisze cos smiesznego, to tez prosze sie smiac. A skad wniosek, ze nie mam pojecia? Chyba to wiedza od wrozki. Tak sie sklada, ze o niektorych sprawach mam calkiem dobre pojecie. Mozesz nazwac to arogancja, nie widze w tym nic zlego.Poprostu nie lubie jak ktos sie ze mnie nasmiewa - zwlaszcza nie majac zielonego pojecia o temacie. "pod" emotikonem którego użyles stol LOL i traktuje to doslownie 'Laughing Out'
Jasne, gdy brak argumentow, to lepiej nie dyskutowac. Lepiej ograniczyc sie do argumentow ad pesonam. A jak chcesz rozmawiac o czyms innym niz problemy z systemem (np. fotki czy piwo) to zapraszam do innych topikow lub na serwery foto. Zawsze mozesz jeszcze poglebic moje fotki.[/fade]Jak kilka osob mówi Ci wyluzuj to coś jest "na rzeczy". Jak ktoś zamiast robic cos sensownego (nawet pstrykac zdjecia) przesiaduje w necie na forum i zabija kazda dyskusje swoimi wypowiedziami to jest to choroba. Podobno uleczalna ;-) Trzeba wyłączyć komputer i dać se luzu. "besserwisser" to niemieckie okreslenie Twojej postawy - Ty wszystko wiesz lepiej a z takimi nie zamierzam dyskutowac - to beznadziejne i bezcelowe.
Szanowny Panie Golinski :
chyba zboczył Pan z kursu - proponuje przeczytac jeszcze raz temat tej dyskusji.
Pana problemy z wieloma jak widac uzytkownikami forum nie sa sterownikami do aparatow f-my Canon, a jak widac w znacznej wiekszosci, w Pana postach mozna poczytac tylko o Pana problemach.
Pozdrawiam
ale usiluje za to sprowadzic Pana na wlasciwa drogeZamieszczone przez Tomasz Golinski
Rozmawiajmy o driverach![]()
Jak rozumiem problem driverow zostal u Pana rozwiazany, a 5741Lenor przerzucil sie na czytnik, co jest najszybszym rozwiazanie (o ile usb 2.0 sie nie krzaczy, tak jak to bylo u mnie).
Proponuje, zeby moderator pokasowal wszystkie posty nie na temat, bo to traci sens.
Tak , ja rozwiazalem problem - opis powyzej.