Pokaż wyniki od 1 do 10 z 369

Wątek: Albumy ślubne, fotoksiążki

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manas Zobacz posta
    każda oferta ważna i ciekawa, ale z Twojej strony niewiele wynika. nie widzę cen ani formatów, nie widzę zdjęć pokazujących szczegóły takiej fotoksiążki, ani oferty dotyczącej projektowania poszczególnych stron. ani słowa na temat technologii.
    za mało danych
    ta firma pewnie nie specjalizuje się robieniu takich albumów, tylko jest to dla niej jakaś mała część dzialalności. pewnie dlatego oferta na stronie jest bardzo uboga. pozdrawiam

Początki nałogu Awatar woyd
    Miasto
    Dębno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawelel Zobacz posta
    ta firma pewnie nie specjalizuje się robieniu takich albumów, tylko jest to dla niej jakaś mała część dzialalności. pewnie dlatego oferta na stronie jest bardzo uboga. pozdrawiam
    Czołem,
    robiłem ostatnio album u naszego forumowego kolegi Bartka Konysza (na forum: bartkony, http://www.albumykonysz.pl/) i muszę przyznać, że jestem pod mega-pozytywnym wrażeniem. Wybrałem format 20x20 z okładką foto. Widziałem fajnie wykonane fotoksiążki na warsztatach u Kaliny i chciałem posyłać album do Wawy, ale ze względu na czas zleciłem album Bartkowi. Jakość wykonania była naprawdę super - kolory jak na monitorze (skalibrowanym), miły w dotyku i fajnie wyglądający mat - naprawdę kawał dobrej roboty. Polecam !

Pozdrawiam
    Wojtek

Canon 5DmII + 40D + 24-70 f2.8 L + 17-40 L + 85 f1.2 L + 35mm f1.4 L + 70-200 f2.8 L + Tamron 28-75 + EF 50 f/1,4 II || Canon 580EX II + studyjne błyskotki 3000W || Blog || digart

Uprawnienia umieszczania postów