Pokaż wyniki od 1 do 10 z 369

Wątek: Albumy ślubne, fotoksiążki

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    ani taniej , ani nie koniecznie solidniej ;]

wez do reki ladny , porzadny album , ja nadal je lubie , podoba mi sie odbitka wklejona na taki papier , chociaz fakt faktem ze coraz wiecej klientow woli fotoksiazki
    do dobrze, cenowo wychodzi podobnie, czas sporzadzenia (przy zalozeniu ze fotoksiazke robimy na wzor tradycyjnych wklejanych zdjec) znacznie krotszy przy fotoksiazce,

zapytam gdzie robisz odbitki? sa drukowane pewnie? pozółkną juz po 10 latach, a po 20 nic na nich nie bedzie widac, rozkladowki w fotoksiazkach sa naswietlane, daje to kilkakrotnie wieksza zywotnosc,
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Jestem w szoku, ze ktoś w ogóle to wykleja. Ja oddaję odbitki i koniec. Niech sami kleją.

A fotoksiążki.. jakoś ich jakość mnie nie przekonuje.
    Powiedzmy, że druk mogę przełknąć, ale jakość tych okładek zawsze woła o pomstę do nieba..
    gdzie robiles fotoksiazki? ja z moich jestem bardzo zadowolony, szczegolnie okladki ze skory naturalnej sa nie do zdarcia,

ja namawiam klentow zawsze do fotoksiazek,
    tlumacze im ze tradycyjny album to zawsze moga sobie zrobic sami, sami wybiora zdjecia, sami kupia album dopasowany do ich potrzeb i sami sobie wkleja te zdjecia - za to ostatnie nie musza placic przynajmniej fotografowi, a ja sobie nawet sporo za to liczylem,
    Ostatnio edytowane przez sebcio80 ; 27-04-2010 o 17:23 Powód: Automerged Doublepost
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uprawnienia umieszczania postów