Strona 17 z 37 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 369

Wątek: Albumy ślubne, fotoksiążki

Domyślnie

a z fotogift.pl ktoś korzystał ostatnio? jak z jakością?

Bywalec Awatar Jaca9
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A ze stronki www.fotoksiega.pl ktos moze korzystał jak tam wygrada, wydruk, kolorystyka itd, czy lepiej zostać przy www.fotto.pl proszę o odpowiedź pilna już sprawa

Dopiero zaczyna Awatar fabio87

Domyślnie

ja polecam ten lab http://www.lab-net.pl/ fotoksiazki nie zamawialem ale zamawialem odbitki zdjec i sa rewelacyjne i za niska cene a przesylka bardzo szybka w przeciagu 2-3 dni

Początki nałogu Awatar SebaWolf
    Miasto
    Warszawa/Mława

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thedoc Zobacz posta
    a z fotogift.pl ktoś korzystał ostatnio? jak z jakością?
    Właśnie jestem na półmetku robienia albumu i będę do nich oddawał, niestety na stronie nie widać, żeby robili na grubych kartach. Jak już będzie leżał u mnie na biurku, to podzielę się wrażeniami.

Bywalec Awatar Jaca9
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Było by miło SebaWolf jak opiszesz swoje wrażenia, a co z tymi co podałem wyżej, robił ktoś u nich fotoksiażke?

Coś już napisał Awatar rsuhy
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Fotto.pl juz nie przyjmuje zleceń na fotoksiegi i raczej nie zapowiada sie na to...;((

Zablokowany

Domyślnie

Przecież pisałem już o tym, że mają padniętą maszynę. Zostawia kleksy na stronach. Serwisant odmówił naprawy, bo ,,maszyna jest ok''.

Bywalec Awatar Jaca9
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A brał już ktoś z www.fotoksiega.pl, to z fotto.pl można już zapomnieć a szkoda bo dobre ceny mieli

Bywalec Awatar Jaca9
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Chyba że jest jakie foto godne polecenia w Poznaniu

Domyślnie

wczoraj dostałem z fotto.pl na miękkich kartach w standardowym druku. Więcej takich nie zamawiam, chyba że młodzi się uprą. Różnica w porównaniu do odbitek jest kolosalna, przynajmniej dla mnie. Druk jest mało ostry (mój domowy epson bije go na głowe w każdym calu nawet na zamiennikach). Zdjęcia nadrukowane na całą stronę 36x26 jeszcze wyglądają znośnie, ale małe po 4 szt i więcej na stronie to totalna mydlana porażka. Kolory to kolejna sprawa, po raz pierwszy ujrzałem na swoich zdjęciach coś czego bardzo nie lubię - czerwone twarze (tutaj też mój epson na zamiennikach wygrywa).
    Oglnie jeszcze całość ciut ciemniejsza niz na odbitkach, moim monitorze i drukarce.
    W zeszłym roku tam brałem jedną i zdawało mi się, że było lepiej. Może mniejszy format i dla tego, ale jak pisałem druk na całej stronie jeszcze w miarę akceptowalny (ostrość).
    sprawne lewe oko i trochę gratów ułatwiających życie
    niewiele piszę, więcej czytam, jeszcze więcej myślę
    Fotograf ślubny

Strona 17 z 37 PierwszyPierwszy ... 7151617181927 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów