Szkoda, a jaka polecacie warto uwagi ?? na zdjęcia ślubne potrzebuje
Szkoda, a jaka polecacie warto uwagi ?? na zdjęcia ślubne potrzebuje
A jak wypada drukujwspomnienia.pl cen też nie maja za wysokich tylko jak to wydruku wychodzi??
Z drukujwspomnienia.pl nie polecam.
Kolory blade,musztardowe.
Widać delikatną strukturę druku.
Dla amatorów bez wymagań.
Witam,
jestem pracownikiem drukujwspomnienia.pl i chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej na temat Twojego zamówienia. Cenimy sobie opinie naszych klientów, bo dzięki nim wiemy jakie elementy naszych usług ich zadowalają, a nad jakimi musimy jeszcze popracować.
Druk zdjęć, to bardzo trudny temat, zarówno dla drukującego jak i zlecającego. Jest wiele czynników, które mogą mieć wpływ na efekt końcowy a nie wszystkie możemy kontrolować jako wykonawca.
Czy mógłbyś w związku z tym podać numer zamówienia, albo swój login w naszym systemie? Postaram się odnaleźć Twoje zamówienie i sprawdzić, co mogłoby być zrobione lepiej. Powiem szczerze, że zaintrygowały mnie te "musztardowe" koloryPierwszy raz spotkałem się z taką opinią.
Może ktoś z was korzystał z usług tej firmy i może coś powiedzieć na temat jakości ich fotoksiążek?
http://www.digitalalbum.pl
albo ewentualnie polecić jakąś inną firmę.
40D;T17-50;Tokina50-135;580EXII;Sherpa250R;4GBx2+8GB;V800C,HL-511x2; Hama Defender 200
5D;C28/1.8;C85/1.8; YongNuo RF-602; 2xPowerlux VC200; 1xQuantuum PT-200,softboxy,parasole.
A jaki polecacie ? w fotto.pl ale za to fotoksiazke bo z fotoksieg nie robią narazie. I jaki druk, cyfrowy czy atramentowy lepszy?
czy te książki są na papierze foto?
na fotto.pl nic o tym nie pisze, chyba nie sa na papierze foto. Jeśli znacie jakies bardzo dobre to podajcie link. Chyba ze warto zostac przy fotto.pl
A może znacie jakieś inne firmy co robią fotoksiażki i warci są polecenia.