Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 94

Wątek: [Kraków] III Małopolski Piknik Lotniczy - 24 i 25 czerwca 2006 r.

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Ja się chyba z rodziną wybiorę :-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

ja idę jutro na pewno, a w niedzielę pewnie na jakieś dwie, trzy godziny.
    będę wchodził od strony Geant'a, będę z żoną
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Pytanie do Krakusów - jak jest z dojazdem samochodem na miejsce Pikniku? Wprawdzie Kraków w kwestii dojazdów znam nieźle, ale akurat tam gdzie ma być piknik, to nigdy nie byłem :-) Jak wygląda kwestia zaparkowania blachosmroda? (szczególnie interesuje mnie odległość parkingów od miejsca imprezy, bo jeśli pojadę, to z 3-letnim dzieckiem, które może mieć różne humory :-) )
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Miasto
    Kraków

Domyślnie

moim zdaniem optymalnie jest zaparkować samochód na parkingu przed supermarketem Geant. Odległość do miejsca pokazów około 300 metrów idąc przez przejście dla pieszych (rekomendowane bo to super ruchliwa dwupasmówka) a w lini prostej będzie jakieś 150 metrów. Wszystko widać. Szukaj na mapie ulicy dwupasmowej Bora-Komorowskiego (północna niby obwodnica miasta). Na terenie samych pokazów miejsc parkingowych jest mało i się za nie buli - poza tym jest problem z szybką ewakuacją. Dojazd od drugiej strony jest trudniejszy i miejsc parkingowych mało i płatne (Al. J.P.II ). Zdecydowanie odradzam parkowanie na dziko na pasie zieleni przy Bora-Komorowskiego. Grozi utratą życia, kłopotami z policją lub rozwaleniem samochodu przez tiry.

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    moim zdaniem optymalnie jest zaparkować samochód na parkingu przed supermarketem Geant...
    Wielkie dzięki za porady!
    Jakby ktoś chciał się spotkać (ja jadę na 99%), to proszę o kontakt na gg (1997965) albo po prostu jakiegoś sms'a w dniu imprezy (ja będę raczej jutro): 505019600

Bywalec Awatar Ted
    Miasto
    Nowy Targ

Domyślnie

Ja bede w niedziele na 99% w przypadku jako takiej pogody> Jade ze znajomymi, ale zawsze mozna sie gdzies spiknąć.

Miasto
    Kraków

Domyślnie

ja jutro wchodzę od strony Geanta gdzieś za piętnaście dziesiąta, może ciut wcześniej. O ile pamiętam z zeszłego roku, to widzowie mogą się ustawiać przy pasie startowym od strony muzeum lotnictwa (aj, fajne tam mają eksposnaty ) czyli albo bezpośrednio przy taśmie albo na małej górce usypanej z nawiezionej ziemi. Dla dłuższych szkieł górka lepsza, bo nic nie zasłania widoku. Do lądowania/startu i pilotów przy taśmie najlepiej.

pogoda na jutro w miarę dobra, tylko nieco chmur planują http://meteo.icm.edu.pl/

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Ja będę wchodził od strony akademików PK około 10:00, mam nadzieje, że się spotkamy na miejscu.

Bywalec Awatar SenK
    Miasto
    Oświęcim / Kraków

Domyślnie

Ja będe po 14 pewnie

Szkoda, że nie ma CB ID ( z 3 rzutu) bo bylibyśmy charakterystycznie i wiadomo by było kto jest kto :]

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Właśnie wpadłem do domu na obiad i podładować baterie.

Udało mi się dzięki forumowemu ID wejść do strefy dla fotoreporterów , choć nie jest ona niestety zorganizowana w żaden profesjonalny sposób - ot mozna w tłumku fotografów wejść na górkę tuż przy pasie startowym. Ale ogólnie i tak git. Samo ID nie wystarczyło, ale po małym bajerze i rozmowie z organizatorami (miałem spacerek :/ ) dostałem wejściówkę.

Na razie jest super, pokazy świetne i ciekawsze IMHO niż rok temu.
    W strefie spotkałem jeszcze Tomka - Temola, a zza ogrodzenia wypatrzył mnie i dzwonił do mnie pazurek. Wracam na pokaz na trzecią, bo mają być akrobajce

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów