Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Canon eos 350 D ważna sprawa

Piotrek.G
    Guest

Domyślnie Canon eos 350 D ważna sprawa

Witam mam do was wielką prośbe.
    Nie wiem czy to jest dobre miejsce na taki wątek, ale tak mi się wydaje.
    Jak można sprawdzić i czy się da samodzielnie zobaczyć ile fotek zostało pstrykniętych aparatem takim jak w temacie. Tylko nie przez aparat tylko jakimś programem samemu i nie przez serwis. Bo mój coś dziwnie zapisuje te fotki raz jest 8000 tys , a na drugi dzień jak pstrykne pare to się zmienia na 6000 tys i później znów na jakąś inna cyfre. Pomóźcie mi jak umiecie i podajcie jakies lokalizacje na programy do tego.

Z góry dziękuje i przepraszam że zawracam taką pierdółką.

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Wiele razy było na forum - niestety tylko na Żytniej, chyba nikt poza nimi nie ma dostępu do oprogramowania.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrek.G
    Bo mój coś dziwnie zapisuje te fotki raz jest 8000 tys , a na drugi dzień jak pstrykne pare to się zmienia na 6000 tys i później znów na jakąś inna cyfre.
    Nie korzystasz czasami z dwóch kart z różną numeracją ?

Piotrek.G
    Guest

Domyślnie

kurcze szkoda ale może jeszcze komuś wpadło to oprogramowanie w ręce i był by chętnie się podzielił to bym się cieszył.

i jak by była szybka odpowiedź to można usunąć ten watek jak nie pasi tutaj

nie właśnie czytałem że to może być tego przyczyna ale mam tylko jedną karte i nie wiem co sie dzieje
    Ostatnio edytowane przez Piotrek.G ; 03-06-2006 o 22:09

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrek.G
    kurcze szkoda ale może jeszcze komuś wpadło to oprogramowanie w ręce i był by chętnie się podzielił to bym się cieszył.
    jak kazdy na tym forum :-D ..niestety, dla zwyklych smiertelnikow takie rzeczy nie sa osiagalne :sad:

co do numeracji - nie wiem co moze byc przyczyna .. jaka msz ustawiona numeracje zdjec w menu?? moze to ma cos wspolnego z tymi liczbami??

Uprawnienia umieszczania postów