Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Konwerter do EOS R

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Konwerter do EOS R

U mnie vitrox opiłkował od strony styków.

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Też mam viltroxa z pierścieniem i nie opiłkuje (chyba ) - działa raczej ok bez większych luzów - po prostu był dostępny od ręki, gdy kupowałem.

Pierścień działa (u mnie robi za korektę), ale faktycznie jest za blisko body i ciężko to wygodnie złapać (w pierścieniu canona jest podobnie), ale bardziej drażni to, że pierścień wystaje od dołu poza body i aparat z nim już nie stoi płasko na stole - kiwa się - sprawę rozwiązuje płytka statywu, albo - grip na baterie.
    pozdro.,
    m.

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta
    Też mam viltroxa z pierścieniem i nie opiłkuje (chyba ) - działa raczej ok bez większych luzów - po prostu był dostępny od ręki, gdy kupowałem.

Pierścień działa (u mnie robi za korektę), ale faktycznie jest za blisko body i ciężko to wygodnie złapać (w pierścieniu canona jest podobnie), ale bardziej drażni to, że pierścień wystaje od dołu poza body i aparat z nim już nie stoi płasko na stole - kiwa się - sprawę rozwiązuje płytka statywu, albo - grip na baterie.
    Jak zalozysz go kilka razy styki zaczna sie scierac pojawi sie metal miedzy nimi.

Uprawnienia umieszczania postów