Cytat Zamieszczone przez alien
Vitez juz wczesniej sie zbłazniłes kiedy sugerowałes ze chip dał sie przekupic w ostatnim tescie cyfrówek
Gdzie tu zblaznienie? Niegrzecznie mowisz, ja za stwierdzenie "zblaznienie" przeprosilem i napisalem ze nie mialem racji, wiec przyznalem sie do bledu, a ty wysuwasz falszywe zarzuty. A moje stwierdzenie ze Chip dal sie przekupic jest jak najbardziej normalnym zarzutem a nie zblaznieniem, bo Pentagram (widac to po fotkach) robi gorsze zdjecia od Canona a jakims cudem wygral ranking.

...a teraz nie dosc ze popełniłes dwa kardynalne błędy to jeszcze nie potrafisz sie do nich przyznac..
Cytat Zamieszczone przez Vitez
w koncu wniosek jeden wyplynal - w moim poprzednim poscie rzeczywiscie powinno byc "kadrowanie" zamiast resize.
Cytat Zamieszczone przez Vitez
wykasowalem skoro napisalem nieprawde
Nadal twierdzisz ze nie przyznaje sie do bledow?

jestes beznadziejny
Ostrozniej ze slownictwem. To ze sie do ciebie przyczepilem wcale nie daje ci prawa wysuwac wobec mnie falszywych oskarzen. Zachowujesz sie dziecinnie bo smialem ci wytknac niescislosc w wielkosciach formatow.
A niescislosc ta dotyczy: formaty ODBITEK vs formaty WYDRUKOW w ogolnym pojeciu.

Maly P.S. : co wcale nie znaczy ze neguje sens odbitek z cyfrowek w formacie 4:3 ... rynek sie zmienia a ja moge byc na tyle stara konserwa ze przeoczylem rozpowszechnienie sie tej mozliwosci.