Zdjęcie 1
Zdjęcie 2
Bardzo proszę szanownych forumowiczów o ewentualne napisanie paru słów nt. powyższych zdjęć w TYM wątku
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
No i po 'bitwie'![]()
Jak dało się zauważyć szliśmy łeb w łeb :-D
Kamiego nie ma przez weekend więc pewnie dopiero po niedzieli coś dopisze.
Dzięki Kami za wyzwanie.
No więc jak obstawiacie? Która fota moja?
Myślę, że to ty wygrałeś.Zamieszczone przez Zielony
Jak to mówią: koza myślała i... zdechłaZamieszczone przez Nemeo
![]()
A tak na poważnie: skąd ten wniosek?
Już nieważne. Zatrybiłem, że Tomasz1972 update'ował już listę winner'ów.Zamieszczone przez Zielony
Gratuluje Zielony zwycięstwa, a walka była twarda. Dzięki jescze raz za pojedynek i oczekuje że w przyszłości zgodzisz się na rewanżyk. Szkoda tylko, że ludzie tak mało piszą o zdjęciach no ale cóż nioe zmusimy ich. pozdr.
Aha ten wredny typ na mojej fotce to ja![]()
a tak serio Zielony, to co miałeś na myśli związanego z "Wirtualnym Światem" proponując tę fotkę? Jak dla mnie zdjęcie jest nie na temat, choć samo w sobie klimacik jakiś tam ma. Do tego wygląda na niedbale opracowane - bo skoro tłum faluje i jes rozmyty, to spokojnie można było usunąć ten paskudny mega szum z tej części zdjęcia.
Fotka jest na temat bo... taki był zamysł autoraZamieszczone przez Kubaman
Jak wspomniałem gdzieś wcześniej temat dosyć dziwny i każdy to mógł inaczej zorganizować. Albo całkiem dosłownie, albo coś pokombinować. Tak też było w tym przypadku. Swoją drogą to chciałem też później napisać do Was prośbę: jakie mielibyście koncepcje na fotkę w tym temacie? Zdjęcie RJ'tki, routera czy co? Jeśli chodzi o jakość fotki to jest jaka jest. Szum pozostał bo NeatImage nie mam nawet zainstalowane. Ale szum z 20D jest OK, czyż nie? Może kolega Il Fuoco coś powie na ten temat - on lubił interpretować szumyOstra też nie jest - bo poruszona była. Nie każda fota musi być ostra. Robione z ręki na szybciora. Ta chwila trwała krótko. W dodatku z tej fotki został mi tylko ten resize co wisi na imageshacku
RAW poszedł z dymem przy formatowaniu karty
- nieumyślnie. ISO 1600; tyle pamiętam
Coś w tym kierunku...Zamieszczone przez kami74
Spoko; jeśli chodzi o krytykę. Jak sam wiesz/wiecie, że za dużo nie pokazałem na forum. Mimo, że rocznica już minęłaZamieszczone przez Kubaman
A może to mój wybór?
Póki co uczę się patrzeć i fotografować. A na własną stronkę też pewnie niedługo przyjdzie czas.
Być może masz rację. Coś w tym jest.Zamieszczone przez Kubaman
Dzięki i pozdrawiam,
Zielony
Kuba może ja odpowiem. Nie tyle na temat fotki Zielonego ale miałem podobny pomysł (gorzej z wykonaniem). Ostro sfoceni ludzie w środku rozmytego tłumu według mnie mówia tyle, że oni sa w swoim (prawdziwym) świecie a reszta dla nich jest czymś nie rzeczywistym, właśnie tyułowym wirtualnym światem - jest a nie ma. Tyle moich wywnętrzeń, czas żeby autor zwycięskiej fotki się wypowiedział