Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: [Tytus] web page - BORNEO

Początki nałogu Awatar Flanel
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

No Tytus..................Ja nie wiem. Wydaje mi sie że mały plagiacik popełniłeś. Popraw jeśli się mylę, czy nie wzorowałeś się ani trochę na pracach TOMiRRiego z autokącika ? Jego pamiętna sesja zdjęciowa sztućców HEFRA kodaczkiem.... mam zapodać linka ?

Poza tym - bardzo ładnie. Mi sie bardzo podoba

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Bezlitośnie łączę (i zmieniam tytuł) :-) Fajny pomysł na stronę (mapa+zdjęcia).

Chyba w porywach do 10 - ale uwaga, liczą się też emotikonki (jako obrazki).
    Dzięki, zapomniałem, że mam tu swój wcześniejszy watek

nie dało się dodać nawet 6ciu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Flanel
    No Tytus..................Ja nie wiem. Wydaje mi sie że mały plagiacik popełniłeś. Popraw jeśli się mylę, czy nie wzorowałeś się ani trochę na pracach TOMiRRiego z autokącika ? Jego pamiętna sesja zdjęciowa sztućców HEFRA kodaczkiem.... mam zapodać linka ?

Poza tym - bardzo ładnie. Mi sie bardzo podoba
    to nie jest plagiat a naśladownictwo, na autokąciku były prezentowane pewnie z dzień po tych Tomirriego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djtermoz
    No, no... niezla wycieczka. Bardzo fajny pomysl na strone z mapa. Co prawda zdjecia sa chyba ulozone w jednym ciagu bo klikajac na kolejne miejsce na mapie i klikajac na miniaturki po czasie mozna wrocic do poprzednich.

Chetnie widzialbym troche wiecej fotek typu "zycie ulicy" ale i tak jest swietnie bo ten zbior zdjec ktory masz daje juz niezle wyobrazenie jak tam sie zyje.

Aha, czym robiles zdjecia podwodne?
    tak jeden ciąg, zrobiłem to prościej, bo inaczej trzeba by podwójne katalogi układać, życie ulicy jakoś tam mnie nie pociągało, poza tym mało na niej czasu spędzaliśmy, by spokojnie np. ludzi pofocić

zdjęcia podwodne robione były aparatami jednorazowymi, robi takie kodak i fuji, gówno ale jak się nie ma nic innego...szczerze, to już miałem zamiar Canona w torbę foliową ubierać, żona normanie musiała mnie powstrzymać

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów