"Moja pierwsza tęcza"
"Moja pierwsza tęcza"
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
IMHO raczej do albumu rodzinnego. Kolory nijakie, kadr też raczej średni. Niezbyt mi się*podoba![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
I jeszcze trochę z innej beczki:
jakieś takie wyprane z kolorów....i brudna matryca![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
chyba najłatwiej a moze najlepiej wychodzi tobie makro:]
1. mi się bardzo podoba - ciekawe, super że ta postać jest w głebi + odbicia na szybach.
Co do "Maków" to mi się nawet ok wydawało - ale potem przewinałem w dół i tam pojawiło sie jeszcze mnóóóstwo trawy IMO niepotrzebnie tak duzo. chyba ten kadr byłby lepszy w kwadracie - wycietym z góry zdjęcia
Bardzo dawno nic nie wrzucałem. Zatem taka próba.
Może to i próba, ale wg mnie zdjęcie już jest ideałem! - Prowokuje interpretacje, zwłaszcza optymistyczne (wesoły kontrast obu min), świetna geometria, doskonały panning, choć w ciasnym kadrze przy idealnym czasie migawki.
Już miałem napisać, że daję stówę temu kto znajdzie tu jakąś niedoskonałość - ale w końcu to Canon-Borad, więc lepiej sobie tą stówę zostawię.![]()
mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\
Ja bym wolał, żeby dzieciak tez się cieszył, np. na widok tatusiaTen pęd byłby bardziej spójny
Ewg, dawaj stówę
![]()
![]()
Ale jesli oryginał też jest zrobiony pod podobnym kątem, to odpuszczam, mistrzostwo!
![]()