Ten twój "kiczyk" jak to nazwałeś, prawdopodobnie z uwagi n agwiazdki z latarnii...imho jest bardzo ciekawe ze wzgledu na te maszty odbijajace sie w wodzie...bardzo ciekawy efekt.
Ten twój "kiczyk" jak to nazwałeś, prawdopodobnie z uwagi n agwiazdki z latarnii...imho jest bardzo ciekawe ze wzgledu na te maszty odbijajace sie w wodzie...bardzo ciekawy efekt.
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 24-09-2009 o 19:24 Powód: Automerged Doublepost
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Paenka ma rację to nie jest wcale banalne zdjęcie. Trzeba to wypatrzeć i uwiecznić, a Tobie sięudało. Dog show - bardzo mi się podobał fajnie ukazana dynamika, ruch. Ptaki - moim zdaniem słabo, potrafisz robić zdjęcia na 10 razy lepszym poziomie (np. kiczyk i dog show to pokazuje).
Kolaj - jeżeli to określenie "kiczyk" nie jest kokieterią, to ja to kupuję. Lubię takie klimaty.
Próbowałem też to zdjęcie wywoływać z WB ustawionym na łódki (były białe) ale wyglądało to nienaturalnie. To żółte zabarwienie oddaje nastrój, jaki tam wówczas panował. Oczywiście ma prawo się nie podobać
A istnieją obiektywy cyfrowe?29. jakieś takie mdłe? z czego to? jakiś analogowy obiektyw? a może ostre słońce?Ten to był akurat 70-200/2,8IS. Słońce faktycznie było dość wysoko.
Dzięki za komentarz!
makro na CB - zapraszam!
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 22-05-2010 o 22:07 Powód: Automerged Doublepost
31 jest przepiękne.
32 Trochę mi przeszkadza kadrowanie. Jest albo za dużo, albo za mało. Raczej za mało. Ale zdjęcie ładne. Trochę głowa nieostra.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---