Jak najbardziej. To krop z pierwszego.Zamieszczone przez zabol
Jak najbardziej. To krop z pierwszego.Zamieszczone przez zabol
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 30-08-2007 o 10:23
Zabytkowy cmentarz żydowski z XIX wieku w Piasecznie k. Warszawy. Spośród 1500 macew ocalało jedynie 17. Mimo wszystko, to miejsce ma swój klimat.
Jakby komuś się chciało napisać, co sądzi o tej fotce, to wcale się nie obrażę
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 30-08-2007 o 10:23
nie lubię za bardzo zdjęć w sepii, wyglądają zazwyczaj sztucznie. Czasem nie, ale to musi być mocne zdjęcie. Tutaj mi przeszkadza, B&W byłoby lepsze. No i mocno za jasne jak dla mnie, zbuduj trochę klimat podbijając kontrast i ściemniając (moje skromne zdanie). Pozdro.
Dzięki za uwagi! Nie bardzo znam się niestety na postprocessingu, ale przerobiłem tę fotkę na coś takiego. Czy to jest ruch we właściwym kierunku?
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 23-11-2006 o 19:38
Dużo lepiej :-) Zbluruj tylko to białe ogrodzenie z tyłu ;-)
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
A mi się pierwsza wersja cmentarza bardziej podoba ... :] Podbiłbym tylko trochę kontrast :] PoZdrO
ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków![]()
www.SIERAQ.digart.pl
..::SieraQ::..
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 30-08-2007 o 10:24
Ostatnio edytowane przez Kolaj ; 30-08-2007 o 10:24