No co ty :-) Od zmiany filmów to ona prywatnych niewolników (jeden odbiera "wystrzelany" aparat, drugi podaje pełny a trzeci zmienia filmy). Dzięki temu oszczędza czas właśnie na sen ;-) ;-)Zamieszczone przez popmart
No co ty :-) Od zmiany filmów to ona prywatnych niewolników (jeden odbiera "wystrzelany" aparat, drugi podaje pełny a trzeci zmienia filmy). Dzięki temu oszczędza czas właśnie na sen ;-) ;-)Zamieszczone przez popmart
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Sam pewnie w Nigerii czy w Chinach lub lepiej, też miałbym ciężki palec
ale 2 milony tyle fotek pewnie nie powstało wogóle do 1939 roku albo dalej .....![]()
Niektórzy mówią, że przy tej ilości zdjęć co on pstryka i przy tych miejscach, do których jeździ, to każdemu znalazła by się fotka, która mogła by w world press photo startować. Poniekąd to prawda. A co do kasy...-ma poprostu 15 razy łatwiej niż zwykły zjadacz chleba![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
To wszystko nic - ja go pobiję w jedną dobę :-) Będę chodził przez 24 godziny z włączoną kamerą wideo a potem każdą klatkę potraktuję jako fotkę :-) :-)
24 godziny da jakieś 2600000 ujęć :-) ;-) A żeby nie było monotonnie, to zrobię sobie wycieczkę krajoznawczą w jakieś ładne miejsce ;-)
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
mnie tam wychodzi ok 2.070.000 przy 24 ramkach na sek.
Zaokrągliłem do 30 ramek :-) Ok, to pochodzę godzinę dłużej :-)Zamieszczone przez popmart
O ile dobrze pamiętam, to w Adobe Premiere jest możliwość zapisywania w batchu poszczególnych klatek jako plików np. jpg :-)Zamieszczone przez popmart
Więc sprawa jest prosta :-)
A Wilt Chamberlain(koszykarz zmarły dość niedawno) napisał w swojej autobiografii że miał/spał z 20 000 kobiet. Żył 73 lata. Wychodzi że miał 1,3 kobiety dziennie..Zamieszczone przez popmart
hmm Tomasz Gudzowaty ma 35lat jeśli zrobił te 2mln zdjeć to od dnia urodzin robi średnio 156 zdjęć.. hmm
Chuck Norris nazywa to wolnym popołudniem:-DZamieszczone przez Routlaw
Stare ale jare
Ten Chamberlain chyba miał też jakiś rekord z ilością puntków za rzuty w 1 meczu. Niepamiętam o co chodziło ale miał tych rzutów celnych w 1 meczu za ponad 100 punktów... jakoś tak to szło.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |