Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 94

Wątek: Gudzowaty ?!?!

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart
    2 miliony fot w analogu no masakra uwaga 55,555 36 klatkowych filmów ja jestem sceptyczny bo przez ok 6 lat bez snu co godzinę zmieniałby film ...
    No co ty :-) Od zmiany filmów to ona prywatnych niewolników (jeden odbiera "wystrzelany" aparat, drugi podaje pełny a trzeci zmienia filmy). Dzięki temu oszczędza czas właśnie na sen ;-) ;-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Sam pewnie w Nigerii czy w Chinach lub lepiej, też miałbym ciężki palec
    ale 2 milony tyle fotek pewnie nie powstało wogóle do 1939 roku albo dalej .....

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Niektórzy mówią, że przy tej ilości zdjęć co on pstryka i przy tych miejscach, do których jeździ, to każdemu znalazła by się fotka, która mogła by w world press photo startować. Poniekąd to prawda. A co do kasy...-ma poprostu 15 razy łatwiej niż zwykły zjadacz chleba
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

To wszystko nic - ja go pobiję w jedną dobę :-) Będę chodził przez 24 godziny z włączoną kamerą wideo a potem każdą klatkę potraktuję jako fotkę :-) :-)
    24 godziny da jakieś 2600000 ujęć :-) ;-) A żeby nie było monotonnie, to zrobię sobie wycieczkę krajoznawczą w jakieś ładne miejsce ;-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Domyślnie

mnie tam wychodzi ok 2.070.000 przy 24 ramkach na sek.

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

mnie tam wychodzi ok 2.070.000 przy 24 ramkach na sek.
    Zaokrągliłem do 30 ramek :-) Ok, to pochodzę godzinę dłużej :-)

Domyślnie

nie no mieścisz się w 2 bańkach

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

nie no mieścisz się w 2 bańkach
    O ile dobrze pamiętam, to w Adobe Premiere jest możliwość zapisywania w batchu poszczególnych klatek jako plików np. jpg :-)
    Więc sprawa jest prosta :-)

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Właśnie przeczytałem w wywiadzie że ów fotograf chwali się że ma uwaga ...ponad 2 miliony fotek
    A Wilt Chamberlain(koszykarz zmarły dość niedawno) napisał w swojej autobiografii że miał/spał z 20 000 kobiet. Żył 73 lata. Wychodzi że miał 1,3 kobiety dziennie..

hmm Tomasz Gudzowaty ma 35lat jeśli zrobił te 2mln zdjeć to od dnia urodzin robi średnio 156 zdjęć.. hmm
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Routlaw
    A Wilt Chamberlain(koszykarz zmarły dość niedawno) napisał w swojej autobiografii że miał/spał z 20 000 kobiet. Żył 73 lata. Wychodzi że miał 1,3 kobiety dziennie..
    Chuck Norris nazywa to wolnym popołudniem:-D

Stare ale jare

Ten Chamberlain chyba miał też jakiś rekord z ilością puntków za rzuty w 1 meczu. Niepamiętam o co chodziło ale miał tych rzutów celnych w 1 meczu za ponad 100 punktów... jakoś tak to szło.
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów