adamek a czy ja napisałem że on nie ma talentu napisałem ze jest mu łątwiej bo nie musi sie o inne rzeczy martwić
adamek a czy ja napisałem że on nie ma talentu napisałem ze jest mu łątwiej bo nie musi sie o inne rzeczy martwić
"adamke jakbyś miał pare milionó na konice i wiedizxał ze jutro wsiadam w samolot lece np do mogolii i miezkam z kimś mam tłumacza nie martwie sie o nic tylko na mojej głowie sa foty i nawalasz ich kilkadziesiat tysiecy to wybrał bys napewno ze 40 tak jak pan guzdowaty"
ja sądze że bym nie wybrał 40 takich.
wiesz co? robienie zdjęć to nie jest taka prosta sprawa.
to naprawdę nei jest wciśnięcie tego śmiesznego guziczka.
Mam ten sam kalendarz. Według mnie foty super, często odważne i niebanalne.Zamieszczone przez kami74
Co do TG to no cóż lepiej być pięknym, młodym i bogatym niż starym, chorym i brzydkim![]()
A ja tak nietypowo ;-) się wtrącę - czy T.G. publikuje jakieś fotki w kolorze ? wszystko co tu zacytowaliście to B/W.
A patrząc na to zdjęcie nie czujesz choćby namiastki adrenaliny jaką miał fotograf w momencie gdy ustawiał ekspozycję? Mi się ta fotka bardzo podoba.Zamieszczone przez kami74
pzdr.
Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
album-foto.pl | plfoto
Dokładnie! Pewnie *urwił jak szefc, że nie ma ze sobą 5D** i 17-40Zamieszczone przez pyciu
*k
** lub analoga
Pyciu, a mi nie. A wiesz dlaczego ? Bo w wyobraźni widzę jakby ta fotka wyglądała gdyby Pan Gudzowaty nie "zdekapitował" tej żyrafy. Byłaby naprawde świetna.Zamieszczone przez pyciu
Poprostu spytaj się Tomka Golińskiego jak wróci, ale mnie sie tam wydaje, że ja jakieś jego kolorowe widziałemZamieszczone przez pyciu
A poważnie to fakt, że chyba nie widziałem jego kolorowych fotek. Pozdr.
Ostatnio edytowane przez kami74 ; 10-07-2006 o 22:16
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
A czy przypadkien fotografia, za którą dostał nagrodę (Lekcja zabijania) nie była kolorowa?Zamieszczone przez kami74
To ta z tymi dwoma gepardami a miedzy nimi jelonek czy inna antylopa ? Chyba było b&w
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
cala tamta seria afrykanska byla kolorowa
to czy koles ma kase czy nie to jest sprawa drugorzedna, najwazniejsza jest jego pasja, jaka jest fotografia... a to ze latwiej mu realizowac pasje poprzez niezaleznosc finansowa? coz bywa... poza tym wydaje mi sie ze obecnie to raczej Gudzowaty na tym zarabia niz by mial do tego doplacac ;-)
Ciekawe czy strzelał na filmie kolorowym, czy po prostu tradycyjnie BW, a później mu to ktoś 'pokolorował' tak jak SAMYCH SWOICHZamieszczone przez Jac
:-D