Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 94

Wątek: Gudzowaty ?!?!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

nie no mieścisz się w 2 bańkach

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart
    nie no mieścisz się w 2 bańkach
    O ile dobrze pamiętam, to w Adobe Premiere jest możliwość zapisywania w batchu poszczególnych klatek jako plików np. jpg :-)
    Więc sprawa jest prosta :-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart
    Właśnie przeczytałem w wywiadzie że ów fotograf chwali się że ma uwaga ...ponad 2 miliony fotek
    A Wilt Chamberlain(koszykarz zmarły dość niedawno) napisał w swojej autobiografii że miał/spał z 20 000 kobiet. Żył 73 lata. Wychodzi że miał 1,3 kobiety dziennie..

hmm Tomasz Gudzowaty ma 35lat jeśli zrobił te 2mln zdjeć to od dnia urodzin robi średnio 156 zdjęć.. hmm
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Routlaw
    A Wilt Chamberlain(koszykarz zmarły dość niedawno) napisał w swojej autobiografii że miał/spał z 20 000 kobiet. Żył 73 lata. Wychodzi że miał 1,3 kobiety dziennie..
    Chuck Norris nazywa to wolnym popołudniem:-D

Stare ale jare

Ten Chamberlain chyba miał też jakiś rekord z ilością puntków za rzuty w 1 meczu. Niepamiętam o co chodziło ale miał tych rzutów celnych w 1 meczu za ponad 100 punktów... jakoś tak to szło.
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Początki nałogu
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

W!

Z tonu wypowiedzi przebija lekko cos na ksztalt zawisci (?). Tak czy siak, czy zrobil czy tez nie te dwa mln to jak patrze na jego zdjecia (TG), to wiem ze mam do czynienia z artysta najwyzszej klasy i czy to za sprawa pieniedzy (jak powiedza jedni), czy tez nie, moim skromnym zdaniem jest geniuszem ujecia, swiatla i wysokiej klasy Tworca. Lepiej popatrzcie na zdjecia... Moze niektorzy dawno ich nie widzieli?? Bo jest na co patrzec -> bez amatorki i szopki oraz tak czesto obecnej banalnosci (tego sie nie da zakupic).

p.s. Z tego co wiem to mozna sie zabrac zupelnie gratis na wyprawy z TG, trzeba sie tylko zglosic do jego menadzera i wyslac zdjecia swoje (moze macie jaja i wyslecie swoje? Moze na nastepna sesje to Wy pojedziecie i zobaczycie czy jest mozliwe 'wystrzelanie" duzej ilosci zdjec). Pewien japonski znany fotograf (nie tyle fotograf co bardziej artysta), robil dziennie kolo 500 zdjec (w tym odbywal dwie do trzech sesji z modelami).

Zdrowko i powodzenia w robieniu...

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukep
    W!
    Lepiej popatrzcie na zdjecia... Moze niektorzy dawno ich nie widzieli?? Bo jest na co patrzec -> bez amatorki i szopki oraz tak czesto obecnej banalnosci (tego sie nie da zakupic).
    to sie da kupic przeciez to takie oczywiste, nie wynika za zazdrosci czy zawisci, poprostu swiat jest materialny i niebanalnosc wlasnie sie kupuje ... jak modny ciuch, no mozna tez w spadku dostac dobre geny i byc piekna kobieta

Gudzowanty ma piekne foty ale jestem zdania ze kazdy rozwoj kosztuje, kto nie ma funduszy to chocby nie wiem jaki mial talent nie zrobi zdjecia zapasnikom w Gwatemali bo nigdy nie zobaczy Gwatemali

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emisiaczek
    ... kto nie ma funduszy to chocby nie wiem jaki mial talent nie zrobi zdjecia zapasnikom w Gwatemali bo nigdy nie zobaczy Gwatemali
    to jest tylko pol prawdy.
    Jesli bardzo chcesz i poswiecisz minimum rok na organizacje wyprawy, rozmowy ze sponsorami, szukaniem tanich polaczen i noclegow to mozna w ciekawe miejsca jechac praktycznie za darmo. Tylko ze trzeba chciec i troche napracowac i wszystko da sie

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CYNIG
    to jest tylko pol prawdy.
    Jesli bardzo chcesz i poswiecisz minimum rok na organizacje wyprawy, rozmowy ze sponsorami, szukaniem tanich polaczen i noclegow to mozna w ciekawe miejsca jechac praktycznie za darmo. Tylko ze trzeba chciec i troche napracowac i wszystko da sie
    Wiem o czym mowisz ale w ten sposob masz rok z zycia na organizacje i zarobek tych no powiedzmy 5-10 tys. tylko na wyprawe z czego lwia czesc to samoloty, nocujesz w najtanszych hostelach, plazach, i przemieszczasz sie stopem, busami ... dobre pol roku mozesz sie bawic. Robisz to polkosztami i uwierz, nie masz szans na tak dobre foty jak Gudzowaty bo podrozujesz sam z 350d i paroma szklami, jestes backpacker-em, piekna przygoda duzo streetfoto dotrzesz moze tam gdzie jeszcze fotek nie robiono. Niezapomniane chwile zycia. Oczywiscie jesli jestes pracownikiem w firmie to pewnie juz nie jestes . U Gudzowatego to wyglada bardziej na fabryke, nie mowie ze to zle na wszytsko jest miejsce, gdybym mial tyle kasy w rodzinie to bym nie pieprzyl glupot na fotum tylko siedzial na Kubie i pstrykal fotki cadillacom koloru prlowskiej czerwieni

Coś już napisał
    Miasto
    Włodawa

Domyślnie

Na 2 mln fotek to i ślepemu trafi się sporo ciekawych ujęć. Na jego miejscu nie przynał bym się do takiej ilości, bo to wcale nie świadczy o klasie fotografa. Coś tam się "biedakowi" przytrafiło i myśli, że już ma talent. Widziałem jakieś jego fotki nagrodzone w konkursie i jestem rozczarowany (normalna kaszana) - konkurencja miała więcej do powiedzenia, ale może za kasę wygrywa się nagrody? Zazdrościć niby można takich możliwości, ale napewno nie wyobraźni! Ciekawe kto ma więcej udanych klatek (np. średnio ze 100 ujęć) - przeciętny fotograf, czy wielki Gudzowaty? Głowa do góry! Jak na nasze mozliwości radzimy sobie równie dobrze.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez adamek Zobacz posta
    macx15: pieprzysz głupoty.
    wybacz, ale pieprzysz cholerne głupoty.

znam parę osób (z mojej szkoły foto). nadziane w cholerę.
    robią praktycznie co chcą. mają bajoński sprzęt.
    I co? i nic. kupa. dno. beznadzieja.

za pieniążki talentu się nie kupuje, ni tutu.
    Tu wcale nie chodzi tylko o sprzęt, tylko o możliwość podróżowania. W pięknym miejscu każde zdjęcie może zrobić wrażenie. Podziwiam takich, co potrafią tak wykadrować przeciętną rzecz, że zwala z nóg. Kiedyś trafiłem na fotkę jakiejś roślinki - była tak prosta i wysmakowana w kadrze, że do dziś jestem pod wrażeniem. Zrób coś z niczego, to Ci pogratuluję!
    Ostatnio edytowane przez zanzibar ; 18-05-2007 o 21:50 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanzibar Zobacz posta
    Tu wcale nie chodzi tylko o sprzęt, tylko o możliwość podróżowania.
    No ale przecież Adamek napisał: "nadziane w cholerę. robią praktycznie co chcą.". Podejrzewam, że wlicza się w to wyjazd do Grand Canyon, Amazonii albo innego Bora-Bora? ;-)

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów